Logo COPLEFC INTRANET

Volem escoltar la vostra veu!. Baròmetre de l'EF en temps de COVID-19 a Catalunya. Presentació de resultats per #EFteam

 

22.-Baròmetre-de-l'EF-en-temps-de-COVID-19-a-Catalunya.-Primària-i-Secundària-(1).jpg (1.69 MB)

 Volem presentar-vos els resultats i anàlisi de l'enquesta Baròmetre de l'EF en temps de COVID-19 a Catalunya. Primària i Secundària, amb una participació de 717 docents, i on podrem reflexionar tots plegats.

Donarem a conèixer com estem, quines han estat les principals adaptacions que hem hagut de fer i quins han estat i són els principals obstacles amb els quals ens trobem per desenvolupar la tasca docent en la nova situació educativa provocada per la COVID-19.

Aquest resultat ens serveix al COPLEFC per conèixer la situació una vegada hem iniciat el curs escolar. Estem preocupats per la situació i els resultats ens serveixen per establir l'estratègia més adequada pel sector educatiu.

Data i lloc

Dimarts 1 de desembre de 2020, de 18.00 a 19.00h

Impartida per #EFteam

  • Carles González Arévalo, col. 10241. És Doctor per la Universitat de Barcelona (UB), llicenciat en Educació Física per l'INEFC - centre de Barcelona i professor del Departament d'Educació Física de l'INEFC - centre de Barcelona. A més és investigador del GISEAFE (Grup d'investigació social i educativa de l'Activitat Física i l'Esport).
  • Carles Zurita Mon, col. 10583. És llicenciat en Educació Física per l'INEFC - centre de Barcelona i professor d'Educació Física a l'Escola Virolai de Barcelona. Formador docent.

 

Idioma: Català

Documentació

Resultats del Baròmetre, clica aquí.

 

Visualització

Teniu disponible la trobada al canal YouTube del COPLEFC, clica aquí.

 

Podeu consultar i descarregar-vos el protocol:

L'educació Física en la nova normalitat - Document recomanacions adaptacions curriculars ESO i BATX (actualitzat 23/09/2020), clica aquí.

Recomanacions docents per a una Educació Física escolar segura i responsable davant la "nova normalitat". Minimització de riscos de contagi de la COVID-19 a las classes d'EF per al curs 2020-21 (en breu disponible adaptat i en català), clica aquí.

 

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.