Logo COPLEFC INTRANET

Aproximació al nou Decret d'educació bàsica i al currículum d'Educació Física

 COPLEFC. Aula trobada digital currículum banner(2).jpg (1.35 MB)

Aquesta trobada s'ha organitzat arran de les al·legacions del COPLEFC per exposar els canvis curriculars del nou Decret d'ordenació dels ensenyaments de l'educació bàsica, en el marc de referència de l'Espai Europeu d'Educació. També es parlarà de les competències i deixarà un espai a la reflexió dels participants, que podran intervenir al final de la sessió.

 

Moderador

Carles González Arévalo (col. 10241). És doctor per la Universitat de Barcelona (UB), professor del Departament d'Educació Física de l'INEFC - Centre de Barcelona, investigador del GISEAFE (Grup d'Investigació Social i Educativa de l'Activitat Física i l'Esport).

 

Ponents

Albert Batalla Flores (col. 4600). Professor del Departament de Didáctiques Aplicades en Educació Física de la Facultat d'Educació de la Universitat de Barcelona, postgraduat en Psicologia de l'Esport i doctorat en Ciències de l'Educació.

Josep Solà Santesmases (col 5413). Professor de la FPCEE Blanquerna (URL), on imparteix les assignatures Bases pedagògiques de l'activitat física i l'esport i Bases de la motricitat humana, i és llicenciat en Pedagogia (1994), i doctor en Psicologia de l'Aprenentatge Humà (2005).

Albert Ramírez Sunyer (col 4528). Inspector en cap en el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

 

Dia i hora: Dimecres, 9 de març, a les 18.00 h

Idioma: Català

Cost: Gratuït i obert a tothom

Inscripció: TANCADA

Visualització: Disponible en el Canal YouTube del COPLEFC

 

Aquesta trobada està alineada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenibles: 3 i 4

 ODS 3.jpg (78 KB)ODS 4.jpg (87 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.