af-turisme-medi-natural-2 Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Activitats esportives al medi natural, però amb qualitat

El Segell de Qualitat del COPLEFC ofereix una sessió per a empreses del medi natural i de turisme actiu

Hi ha unanimitat a considerar que un dels àmbits del nostre sector que han esclatat amb més força després de la pandèmia ha estat el que fa referència al medi natural i, alhora, al turisme actiu. Precisament per això i com a element de defensa de les i els professionals que s'hi dediquen, el Segell de Qualitat és un tret distintiu que ajudarà a distingir-se i, indirectament, també a evitar l'intrusisme. Per això des del COPLEFC Qualitat s'ha organitzat, com a inici del curs, aquesta sessió telemàtica, dirigida com és habitual per Òscar García (col. 7781) com a responsable de desenvolupament del projecte. El taller de treball, que tindrà lloc el dijous 15 de setembre, a les 13.00 hores, a través de la plataforma Zoom, permetrà identificar els elements de millora en la gestió segons el model establert al Segell de Qualitat, amb un públic  destinatari integrat per entitats, empreses i professionals que presten serveis d'activitat física i esport al medi natural per a administracions públiques, centres educatius, casals i estades, cases de colònies, hotels, complexos turístics, estacions d'esquí, parcs naturals, etc. La sessió és de caràcter gratuït, amb inscripció prèvia aquí.

Més concretament, pel que fa a continguts, el taller permetrà respondre tres preguntes bàsiques: què és el Segell de Qualitat?, per a què em pot servir el Segell de Qualitat, com a empresa d'activitats esportives en el medi natural i turisme actiu, i, finalment, per a què m'han de contractar les escoles, altres empreses, col·lectius... gràcies al Segell de Qualitat?

Tot seguit, a partir d'aquestes qüestions es presentaran solucions que els gestors poden implantar en qüestions d'activitat econòmica rellevant, com són: en el procés d'atenció i informació, com desenvolupar una garantia, automatitzat els processos de funcionament gràcies a les TIC i, especialment, augmentar el valor del servei pensant en els clients o persones usuàries.

Cal recordar que gràcies a certificació del Segell de Qualitat, els professionals i les empreses, disposen d'una nova eina que permet acreditar la qualitat dels serveis prestats, una qualificació que sens dubte  aporta confiança als clients i a la ciutadania en general.

Algunes experiències de professionals i empreses que han obtingut el seu Segell de Qualitat, aquí.

I tota la informació per iniciar el procés de certificació del Segell de Qualitat, aquí.

COPLEFC-Aula-PerQueServeixSQ-MediNatural.jpg (198 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.