Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Ja tenim els primers Segells de Qualitat 2022

El Segell de Qualitat que impulsa el COPLEFC atorga els primers certificats a professionals i empreses

El COPLEFC, que té la raó de ser en el col·lectiu professional, però també en la ciutadania com a receptora dels serveis  que presten les i els educadors físics esportius, tal com queda recollit en la missió, visió i valors del Col·legi, impulsa el Segell de Qualitat, que es va presentar el 2021 i compta amb Òscar García Figueras (col. 7781) com a responsable de desenvolupament. Gràcies a aquesta certificació, els professionals, les empreses, les administracions i, en general, tot el sistema esportiu disposen d'una nova eina que permet acreditar la qualitat dels serveis prestats, una qualificació que sens dubte  aporta confiança als clients i a la ciutadania en general.

Des d'aquella presentació, el Segell de Qualitat promogut pel COPLEFC acumula moltes hores sembrant la llavor de la qualitat, una idea encertada i compartida, ja que el sector l'està rebent amb les portes obertes i hi està interessat, com recorda el president Pere Manuel Gutiérrez (col. 8750): "No es posa en dubte l'autoritat del COPLEFC per donar validesa a la proposta".

El Segell de Qualitat, tres estrelles

La tasca de presentació, conscienciació i impuls ja ha donat els primers fruits, amb resultats que seran visibles per a la ciutadania. Concretament, ja hi ha els primers professionals i empreses que gaudeixen del distintiu del Segell de Qualitat de serveis professionals esportius, en la modalitat de 3 estrelles, que és la màxima possible. Així, després d'haver superat tot el procés i l'auditoria de certificació, es tracta de:

Aquaterapia, per a la recuperació i readaptació de persones i esportistes d'elit amb lesions físiques mitjançant medi aquàtic.
Segell-Aquaterapia.jpg (125 KB)
Método Wave
, d'entrenament per a infants de 0 a 10 anys que proporciona les màximes competències físiques, intel·lectuals i personals.
Segell-Wave.jpg (118 KB)
Slowfit
, mètode d'exercici líder en entrenament personalitzat.
Segell-Slowfit.jpg (116 KB)
Entrenament funcional i activitat física adaptada, per a persones amb discapacitats.
Segell-Entrenament.jpg (161 KB)
Aquestes empreses han estat notificades de la superació de l'auditoria corresponent que atorga el Segell de Qualitat mitjançant una carta de la Comissió Avaluadora del COPLEFC, en què s'especifica que "disposeu d'una metodologia útil per assolir els resultats en els usuaris, així com també que disposeu d'una eina que permet reforçar l'execució professional, i, per tant, que es garanteix l'excel·lència en la prestació de serveis, en el vostre cas amb la qualificació de tres estrelles, la màxima puntuació possible".

A partir d'aquí, des del Col·legi es promou que els receptors en facin difusió i mostrin amb orgull professional la distinció. Amb aquest mateix orgull, cap a final d'any el Col·legi preveu de fer un acte públic de reconeixement a tothom que hagi assolit del Segell de Qualitat i que estigui inclòs en un Directori del Segell que ara s'inicia amb aquestes primeres certificacions.

Des del COPLEFC es considera necessari que tota la societat en conjunt, i especialment els agents responsables d'oferir serveis d'activitat física i esportiva a la ciutadania,  es vagin incorporant al que des de la filosofia de la qualitat aplicada al sistema esportiu català es denomina el Moviment Q Sport, és a dir, un moviment que progressivament ha de créixer amb l'objectiu de l'excel·lència.

Tota la informació sobre el Segell de Qualitat: aquí.

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.