Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Xerrada informativa oposicions 2018

11/12/2017

Demà tindrà lloc una xerrada informativa sobre les oposicions convocades al cos docent d'ensenyament secundari. Els interessats a presentar-se a aquesta convocatòria poden assistir a la xerrada informativa del Col·legi. Serà al Museu Olímpic (17.00 h), i l'oferiran el Dr. Carles Gonzàlez (professsor del INEFC de Barcelona, col. 10241) i Albert Ramírez (inspector del cos de Secundària del Departament d'Ensenyament, col. 4528), en què explicaran els passos i les gestions necessàries, i que també servirà per aclarir els dubtes que es vulguin plantejar.

La sessió informativa s'emetrà en directe per les xarxes socials. D'aquesta manera es facilitarà l'accés a la informació a tots els col·legiats dels territoris interessats.

Per assistir a la xerrada, fes clic aquí.
Oposicions_web.jpg (15 KB)

A més, la xerrada es retransmetrà en directe per xarxes socials i posteriorment la sessió estarà disponible al nostre canal de Youtube.

Després de la sessió informació, tindrà lloc la  trobada col·legial a Barcelona.

En aquest acte es donarà a conèixer la transformació del COPLEFC per esdevenir el Col·legi de Professionals de l'Activitat Física i de l'Esport, amb la incorporació de la figura de l'associat i totes les novetats en comunicació. Hi esteu convidats! (11/12/2017)

TrobadaCollegial_FS.jpg (56 KB)