Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Xavier Nadal substitueix Jesús Martí

03/03/2022

Tarragona

La Delegació de Terres de l'Ebre incorpora com a delegat el company  Xavier Nadal, director de l'EUSES a Amposta

No sempre, malgrat que es vulgui, es poden compaginar totes les activitats professionals, familiars, individuals... Per això mateix, aprofitant l'avinentesa del canvi en la Junta de Govern, arran de les eleccions a vocalies, el fins ara delegat del COPLEFC a les Terres de l'Ebre, Jesús Martí Esteller (col. 56490), ha posat el càrrec a disposició i fa un pas al costat en la tasca en el si de la Junta de Govern. I des d'aquesta bona entesa, la substitució ha estat molt fàcil i ràpida.  Des d'aquest mateix 3 de març, doncs, s'ha passat el testimoni de la Delegació a Xavier Nadal Mestre (col. 63152), que actualment ocupa el càrrec de  director acadèmic del centre EUSES Terres de l'Ebre, i que coneix totes les etapes educatives, perquè és diplomat en Magisteri especialitat Educació Física, a més de ser, lògicament,  llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFiE) i màster oficial en Gestió Esportiva i PDG en entitats esportives. Abans d'incorporar-se a l'EUSES havia treballat com a docent i tècnic esportiu en diferents centres educatius i entitats esportives. I també ha estat gerent de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Tortosa, a més de professor associat a la Universitat Rovira i Virgili, als graus d'Infantil i Primària.

Des d'aquestes ratlles, com ja s'ha fet de manera interna, es dona la benvinguda a Xavier Nadal, i alhora, i de manera pública, la Junta de Govern del COPLEFC vol manifestar el seu agraïment per la tasca impulsada per Jesús Martí, entre la qual, a més a més de l'activitat pròpia i les seves aportacions a la Junta en benefici de la professió, cal destacar especialment la predisposició i materialització del que actualment ja és una realitat significativa en el conjunt del mapa territorial del Col·legi, com és l'existència de la Delegació a les Terres de l'Ebre. Ell va ser el primer a posar en relleu l'encert d'aquesta possibilitat, ja que genera activitat professional al voltant un centre universitari rellevant a la zona, a més a més de fer realitat la voluntat del Col·legi d'oferir la màxima proximitat amb el col·lectiu, malgrat que avui dia la tecnologia permeti un acostament telemàtic des de qualsevol lloc.

La presència professional física del COPLEFC a les Terres de l'Ebre no vol ser passatgera, sinó que pretén aglutinar els professionals a fer-hi xarxa i donar cos a aquella zona. Per això també la incorporació a l'equip més representatiu del col·lectiu de Xavier Nadal suposa una aportació rellevant per al Col·legi.
TerresEbre.png (12 KB)
Les quatre comarques que integren el territori de la Delegació a les Terres de l'Ebre.

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.