Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Torna el BizBarcelona

El COPLEFC, mitjançant la Intercol·legial, hi promou el Networking Professional

Els propers dies 9 i 10 de novembre, BizBarcelona posa el focus en la innovació, el talent i el coneixement i qui hi estigui interessat es podrà posar en relació amb altres startups, pimes i persones emprenedores. El COPLEFC impulsa l'emprenedoria mitjançant, entre altres iniciatives, el Networking Professional, una trobada multisectorial on empreses i professionals de tots els sectors es reuniran per establir contactes i trobar noves col·laboracions, noves oportunitats laborals i empresarials.

Què és el Networking Professional?

És un punt de trobada virtual entre professionals col·legiats/ades i empreses. Participar-hi es molt senzill, només cal publicar, gratuïtament, una oferta de feina o el perfil professional i es podran fer contactes de qualitat de manera ràpida, amb la garantia dels col·legis professionals. L'anunci es publica al web i durant el saló Bizbarcelona 2022 a través de pantalles tothom que hi estigui interessat podrà contactar amb tu directament sense intermediaris.

Així, en el marc del saló Bizbarcelona i el Saló de l'Ocupació, hi haurà entrevistes personals amb les empreses o els perfils que més interessin, amb cita prèvia i amb totes les mesures de seguretat i higiene (aforament limitat per a entrevistes in situ).

La Intercol·legial i l'emprenedoria

El Networking Professional està organitzat per l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya que representa més d'un centenar de corporacions professionals, és a dir, més de 200.000 col·legiats i col·legiades de tots els sectors professionals. La finalitat de la Intercol·legial és reforçar la presència dels Col·legis Professionals, impulsar l'ocupació, divulgar les seves funcions d'interès general, actuar com a interlocutor amb les administracions i estudiar qüestions que afectin el col·lectiu transversalment.

Per acreditar-te i participar-hi, fes clic aquí.

El COPLEFC Empresa, una nova eina

El Col·legi vol contribuir a la competitivitat i al creixement dels projectes empresarials de les persones autònomes que en formen part. Per això  posa a l'abast eines i serveis que cobreixen totes les àrees de negoci, des del finançament fins a aspectes de recursos humans o tecnològics adaptats a les necessitats particulars.

Així mateix, ser membre del COPLEFC Empresa permet gaudir directament d'una sèrie de serveis generals, amb l'objectiu d'oferir la millor atenció i solució a les teves necessitats. Visita el web específic per conèixer-ne tots els detalls.

I d'altra banda, gràcies a la Sectorial d'Esports de PIMEC, de la qual el COPLEFC és membre col·lectiu,  encara és possible sumar-hi un ampli ventall de serveis i avantatges.NetworkingProfessional-BizBarcelona.png (273 KB)
BizBarcelona-NetworkingProfessional-03.png (181 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.