Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Terres de l'Ebre, nova delegació del COPLEFC

15/04/2021

Tarragona

El Col·legi, amb la voluntat de ser més a prop, s'articula a la demarcació amb Jesús Martí com a delegat 

Les delegacions territorials són una baula més que mostra la voluntat del COPLEFC de ser a prop de tots els integrants del col·lectiu professional. En aquesta línia, ja s'havia detectat la necessitat d'una presència més propera a les comarques del sud del país, però calia una articulació adequada que ara es materialitza gràcies a la implicació del company Jesús Martí Esteller (col. 56490), que ja és vocal de la Junta del Col·legi, acompanyat per Sònia Serratosa Grassot (col. 57760) com a coordinadora, aprofitant la reorganització de la Delegació tarragonina, on continua Sergio Lou Mercadé com a delegat i, en substitució de Jordi Abella Redondo (col. 9752), que des de l'estranger no podia atendre adequadament les funcions inherents de coordinador, Dídac Bru García és qui s'encarregarà de la coordinació.

TerresEbre.png (12 KB)Les Terres de l'Ebre, una  zona geogràfica que comprèn les comarques del Baix Ebre, el Montsià, la Terra Alta i la Ribera d'Ebre, amb ciutats com Tortosa, Amposta, Gandesa o Móra d'Ebre, disposen d'un centre formatiu de rellevància universitària com és l'EUSES Amposta, entre altres entitats de formació professional importants, tot convertint-se en un nou pol de capacitació professional, la qual cosa constituïa un nou motiu per incardinar la zona i relligar el col·lectiu de professionals mitjançant la nova Delegació.

La decisió es va prendre en la Junta de Govern del Col·legi del 29 de març passat, i per tant, a partir d'ara el COPLEFC queda territorialment distribuït entre la seu de Barcelona que dona servei al conjunt del país en allò que sigui menester, així com les delegacions de Girona, on Maica Rubinat Masot (col. 11593) és la delegada, mentre que a la de Lleida ho és Josep Castarlenas Llorens (col. 5332) i, a la de Tarragona,  Sergio Lou Mercadé (col. 10844 ), que tindrà un àmbit territorial més específic i que ha ajudat a promoure la nova presència a les Terres de l'Ebre.

Cal, així mateix, esmentar l'acompanyament en les tasques pròpies de coordinació de les seus respectives de: Marti Valverde Fresneda (col. 10029) a Girona, Eduard Serrano Giménez (col. 52524) a Lleida, i ara Dídac Bru García (col. 62852) assumeix aquestes feines a Tarragona, com també Sònia Serratosa Grassot (col. 57760) en el cas de les Terres de l'Ebre.

Intercol·legial de les Terres de l'Ebre

Una de les primeres iniciatives en què ha participat la Delegació del COPLEFC a les Terres de l'Ebre ha estat la col·laboració i incorporació a la Intercol·legial de la zona, que es va presentar el 13 d'abbril d'enguany en un acte per deixar constància de la voluntat dels diversos col·lectius d'aportar idees, propostes i valoracions sobre la situació pròpia de la contrada. La seva finalitat és "actuar com un òrgan d'opinió dins d'un espai de reflexió i anàlisi fomentat per la nostra experiència professional des de fa molts anys a les nostres terres", tal com va llegir Marta Martínez, degana del Col·legi d'Advocats i Advocades de Tortosa en presentar el manifest fundacional. La Intercol·legial ebrenca aplega uns tres mil professionals de la zona i permetrà practicar el nostre lema col·legial "d'anar potser més a poc a poc, però que sens dubte permetrà arribar més lluny" en més d'una desena d'àmbits professionals aplegats en una regió de prop de 180.000 habitants, massa sovint relegada al llarg de la història a la invisibilitat.

Enhorabona a tots els que ho han fet possible!Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.