Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Tarraco Health Race, cursa solidària

11/11/2022

Tarragona

La Delegació de Tarragona del COPLEFC col·labora amb el Col·legi de Metges

La Tarraco Health Race (THR) és una cursa de caràcter solidari, organitzada pel Col·legi de  Metges de Tarragona, mitjançant la Fundació Antonius Musa, i per Tarragona Esports de l'Ajuntament de la ciutat. Enguany els beneficis es destinen íntegrament a l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).

La THR és la cursa de la salut de Tarragona. Un dia per a gaudir de l'esport i de la ciutat amb nombroses activitats paral·leles a la cursa i caminada solidàries. Així, el COPLEFC hi col·laborarà realitzant, amb l'ajut de col·legiats i col·legiades, a més de diversos alumnes de l'EUSES Terres de l'Ebre, l'activació inicial, l'acompanyament en la caminada i  estiraments al final de les dues modalitats previstes, la cursa de 10 km i una caminada de 5 km, amb la finalitat de promoure l'esport com un hàbit saludable entre la ciutadania.

Aquesta primera edició de la THR tindrà lloc el dia 27 de novembre de 2022 i es recorreran els principals carrers de la ciutat. Concretament, el punt de sortida i arribada és l'emblemàtica Via de l'Imperi Romà de Tarragona.

Tenint en compte el caire solidari de la cursa, també està previst de col·laborar-hi mitjançant el "Dorsal 0", tot aportant la quantitat econòmica que es vulgui, també destinada íntegrament a l'AFANOC.

Inscripcions aquí.

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.