Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Sintonitza, professional

11/12/2019

Catalunya

El COPLEFC, paraigua i altaveu de tots els professionals de l'activitat física i de l'esport a Catalunya

El Col·legi impulsa una nova campanya de conscienciació entre futurs i presents professionals de l'activitat física i de l'esport. "Sintonitza" és la paraula emblemàtica perquè els estudiants del Grau en ciències de l'activitat física i de l'esport (CAFiE) s'incorporin immediatament al COPLEFC en la modalitat d'associats, sempre que estiguin inscrits al Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya (ROPEC), una possibilitat a la qual també es poden acollir els titulats dels diversos cicles formatius de grau mitjà i de grau superior, és a dir, amb titulació oficial i igualment inscrits al ROPEC.

Amb aquesta finalitat divulgativa s'ha elaborat un vídeo que es pot visionar (aquí) i s'aprofiten les sessions informatives habituals als centres universitaris de tot Catalunya, als quals cal afegir les visites explicatives a diversos centres on s'ofereixen els cicles formatius de la família educativa esportiva, com són els centres Vitae, DiR i la trobada Mou-te. Fes de l'esport la teva feina, adreçada a aquests col·lectius organitzada per l'Ajuntament de Barcelona

Amb un llenguatge directe, modern i innovador, que es correspon perfectament amb el dels joves destinataris de la campanya, el COPLEFC els diu: "Tu que has portat la teva passió fins al límit; Tu, que ets capaç d'aconseguir objectius que ningú abans ha aconseguit; Tu, que el corre per les teves venes no és sang, és moviment; Tu, que el teu cos és una màquina perfecta... Tu, ets un professional de l'esport". I per això cal anar llançat cap al futur acompanyat, formant part del COPLEFC.

Les xerrades transmeten el mateix missatge, però afegint-hi els avantatges que ofereix el Col·legi als associats, com és la cobertura professional mitjançant l'assegurança de responsabilitat civil, la possibilitat de gaudir de la Borsa de Treball més gran del sector, l'accés a una variada formació continuada, a programes d'emprenedoria i assessorament professional, entre altres avantatges com és el de sumar-se a la defensa de la professió en un marc regulador determinat per la legislació aplicable.

És des d'aquesta perspectiva i comptant amb un col·lectiu que supera àmpliament els 5.000 membres, entre col·legiats i associats, que el COPLEFC se sent garant davant la societat de la prestació de serveis d'activitat física i esportiva de qualitat, d'acord amb un codi deontològic de referència.