Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Sergio Lou promou el DEFC des de Tarragona

12/04/2021

Educació Tarragona

El 6 d'abril va ser entrevistat a Tarragona Ràdio i des de les ones va recordar els hàbits saludables

"Fer esport i no ser sedentari beneficia el sistema immunitari" va ser el primer missatge de Sergio Lou (col. 10844), delegat del COPLEFC a Tarragona, un bon rodolí  contra la pandèmia, i amb un punt d'humor també va indicar que l'Exercitina és la millor "pastilla diària", que tothom, a qualsevol edat, pot prendre per millorar la seva salut i la qualitat de vida, incloent-hi també l'aspecte mental. En aquesta qüestió va remarcar igualment que ja hi ha prou evidència científica que demostra la millora i els beneficis que suposa.

L'entrevista des del programa Mig matí de Tarragona Ràdio (96.7), també va permetre al delegat del COPLEFC a Tarragona de destacar la significació de l'Educació Física en l'àmbit escolar i la seva població, és a dir, la comunitat  educativa, per la generació d'hàbits per a tota la vida. Així, va posar en valor el Dia de l'Educació Física al Carrer, i va transcendir la recomanació habitual per a la gent jove de practicar 30 minuts diaris d'exercici físic, perquè no es tracta de complir durant mitja hora i estar la resta del dia sedentaris, arrepapats al sofà o davant la pantalla. Cal estar actius tot el dia, aprofitar les oportunitats que tothom té, com poden ser no agafar l'ascensor, en el teletreball fer moments de pausa activa aixecant-se periòdicament, etc., cadascú amb les situacions quotidianes més variades, perquè com diu un altre lema, el del Dia Mundial de l'Activitat Física, "Cada pas compta".

Per tot plegat, Sergio Lou (col. 10844) va recordar a tots els oients la necessitat de més hores al currículum, com a mínim 3 hores setmanals, juntament amb la promoció dels hàbits saludables per a tota la vida que l'assignatura d'Educació Física fa possible específicament entre els alumnes i que iniciatives com el DEFC ajuden a fer visibles a la resta de la societat, enguany amb un DEFC que es triplica: al centre educatiu, a casa i al carrer. "No hi ha excusa, animem totes les escoles de Tarragona i de tota la província a adherir-se al DEFC del 2021 que se celebrarà el proper 28 d'abril i poder participar-hi amb totes les classes de l'escola o de l'institut".

Per sentir l'entrevista sencera: enllaç.

DEFC.-Header-Web.-2021-2.jpg (167 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.