Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Reconeixement a la Trajectòria Professional

10/11/2022

Catalunya

El COPLEFC convoca per primera vegada aquest Premi entre els membres del col·lectiu

El COPLEFC convoca el Premi COPLEFC de Reconeixement a la Trajectòria Professional, per distingir la tasca que han dut o duen a terme amb professionalitat les persones membres del col·lectiu col·legial. Més concretament, aquelles que hagin destacat de manera notòria a defensar la corporació col·legial, la professió i els seus membres, a impulsar o difondre l'educació física i esportiva, o a garantir els interessos de la ciutadania en la prestació de serveis d'activitat física i esportiva. El Premi és previst que es lliuri durant l'acte de l'Assemblea General del Col·legi, en què la persona guardonada rebrà el suport del màxim òrgan representatiu del col·lectiu. Complementàriament, la persona guardonada esdevindrà la candidata del COPLEFC al Premi del Consejo COLEF, que té el mateix caràcter per al conjunt de professionals de l'Estat.

El procés del Premi de Reconeixement a la Trajectòria Professional finalitzarà el 29 de novembre, amb l'anunci de la persona guanyadora. Un procés, però, que es va iniciar amb la proposta que els membres de la Junta de Govern del Col·legi van fer de diverses candidatures, i que el conjunt del col·lectiu col·legial podrà votar, mitjançant un vot per col·legiat o col·legiada, durant el període comprès entre els dies 7 i 20 de novembre, a fi de determinar qui serà l'escollit en aquesta edició 2022.

El COPLEFC ha optat per aquesta fórmula amb el desig de promoure la participació en la vida corporativa, així com també l'aprofundiment de la transparència en les decisions que pren el Col·legi.

El Premi, que és de periodicitat anual, no té dotació econòmica, i en aquesta edició aplega les candidatures següents:

Carme Adell Arguiles (col. 3998)
Carles González Arévalo (col. 10241)
Alfred Joven Pérez (col. 4460)
Eloísa Lorente Catalán (col. 5731)
Marcel·lí Massafret Marimon (col. 3812)
Maria Ollé Roca (col. 56061)
Merche Ríos Hernández (col. 3715)


Tots aquests professionals són protagonistes d'una trajectòria molt rellevant, que en conjunt fan referència a àmbits com ara la gestió esportiva federativa o municipal, l'educació universitària, la recerca, el rendiment, la tasca social, o d'altres, i presenten uns currículums que són veritables referents per a tot el conjunt del COPLEFC.

Votació, aquí fins al dia 20 de novembre.

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.