Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Presentat el Segell de Qualitat a Tarragona i Terres de l'Ebre

21/07/2021

Tarragona

A més del Segell de Qualitat, la Trobada Digital va servir per organitzar actuacions de present i futur al territori

Amb la creació el 29 de març passat de la nova Delegació del COPLEFC a les Terres de l'Ebre, tal com ja van informar (enllaç), en col·laboració però distingida de la Delegació a Tarragona, el funcionament respectiu comença a tenir una vida més desenvolupada i adequada al conjunt de projectes del Col·legi. Per això mateix no es va voler passar per alt l'oportunitat de donar a conèixer de manera directa un dels projectes que actualment s'està implementant amb més notorietat, com és el Segell de Qualitat del Sistema Esportiu Català, una iniciativa que es vol difondre a tot el territori català.

Com a marc de referència, val a dir que actualment el col·lectiu suma, entre les dues delegacions, 474 EFE (dades del cens col·legial 2020). Així mateix, la zona disposa d'un centre universitari de referència, que és l'EUSES Amposta, entre altres entitats de formació professional significatives. Unes dades sempre molt presents per als delegats territorials, que són: Sergio Lou Mercadé (col. 10844 ) a Tarragona i Jesús Martí Esteller (col. 56490) a Terres de l'Ebre, mentre que els coordinadors respectius són: Dídac Bru García (col. 62852) i Sònia Serratosa Grassot (col. 57760). Totes les oportunitats per fer-se visibles entre el col·lectiu són bones i, així, els primers moments de la Trobada Digital van permetre insistir en l'existència d'aquest desdoblament i de les persones que n'han assumit la responsabilitat. Igualment, es va posar en coneixement l'existència d'un canal de whatsapp propi de les zones, que tindrà com a finalitat relligar i mantenir informats les i els col·legiats de la zona, un territori força ampli i variat amb no tanta facilitat de trobada.

Pel que fa al Segell de Qualitat, el company Òscar García Figueras (col. 7781), com a responsable de desenvolupament, va donar a conèixer les raons de la creació d'aquest segell innovador al sector,  els continguts, les característiques i els beneficis del Segell de Qualitat del Sistema Esportiu Català, així com l'acreditació dels diversos segells i, també la manera d'adherir-se al Moviment Q Sport, que vol implantar, més enllà del Segell de Qualitat, un moviment de canvi basat en la cultura de l'excel·lència. Igualment, va exposar als assistents per via telemàtica, la manera d'obtenir-lo.

20210719-TrobadaTgn-TE-Segell.jpg (225 KB)
Un moment de la Trobada Digital de per presentar el Segell de Qualitat a les delegacions de Tarragona i Terres de l'Ebre.

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.