Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Premis Auriga Fuscus

01/08/2018

Educació Tarragona

Sergio Lou, delegat del COPLEFC a Tarragona, ha format part del jurat d'aquesta edició 2018

El Consell Esportiu del Tarragonès, presidit per Estefania Serrano (col. 53171), organitza cada any des del 2008 els Premis AVRIGA FVSCVS, amb l'objectiu de donar visibilitat i fer un reconeixement al treball i la dedicació que es fa diàriament en aquest àmbit territorial pel que fa a la promoció de l'esport en edat escolar des dels municipis, els centres d'ensenyament, les entitats esportives, així com pel conjunt dels entrenadors, professors i dirigents esportius, però sense prioritzar els resultats esportius, sinó valors inherents, com són el sacrifici, l'esportivitat, la capacitat  organitzativa, la formació, la dedicació, la  cohesió social, la integració, la igualtat i  l'orientació pedagògica.

El termini per presentar-hi candidatures es va tancar el 29 de juny passat en cadascuna de les 14 modalitats existents premiades, que distingeixen entitats, persones, esportistes, equips i programes que hagin destacat en tasques de foment de l'esport base al Tarragonès. Igualment, hi ha una categoria específica per a un mitjà de comunicació, periodista o espai informatiu i la distinció especial del Consell Esportiu del Tarragonès a una persona, institució entitat o programa que se n'hagi fet mereixedora per la seva aportació especial o trajectòria.  

Després de la deliberació que va tenir lloc el dia 30 de juliol, els premis, de caràcter honorífic, es lliuraran el proper dia 5 d'octubre a  l'Auditori del Casal Cultural de la Pobla de Mafumet.

El COPLEFC és el primer any que pren part en aquest jurat com a convidat, però la bona sintonia amb el Consell Esportiu i amb la seva presidenta, Estefania Serrano, també col·legiada, fan preveure que hi figurarà amb caràcter permanent en futures convocatòries, a fi de donar-hi encara més relleu.

A més dels Premis, el Consell Esportiu també organitza la Beca Auriga Fuscus, que promou els treballs recerca o de síntesi al voltant de l'àmbit esportiu dels estudiants de tots els centres educatius d'ESO, batxillerat o cicles formatius de qualsevol dels 22 municipis que integren la comarca del Tarragonès.  
PremisAuriga.jpg (56 KB)