Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Piscina Municipal de Roses, excel·lència i confiança

El COPLEFC atorga el Segell de Qualitat tres estrelles, la màxima categoria, a la Piscina Municipal de Roses

Joan Godo Casamitjana (col. 7726), director tècnic de la Piscina Municipal de Roses,
com a impulsor material de la iniciativa, juntament amb la regidora de l'Àrea d'Esports, Verònica Medina i Flores, responsable final de la decisió, estan eufòrics de poder disposar del Segell de Qualitat atorgat per la Comissió Avaluadora del COPLEFC una vegada superada l'auditoria en la modalitat lliure, és a dir, sense necessitat de suport de cap tutoria d'ajuda. Per al Col·legi, aquest és un exemple més d'aposta dels veritables agents professionals per garantir l'excel·lència després de superar els estrictes estàndards de qualitat establerts en el procés d'auditoria del Segell de Qualitat, un procés que suposa tota una garantia de confiança per al conjunt d'usuaris a Roses, en aquest cas. La instal·lació esdevé la primera que disposa de la certificació a les comarques gironines.

Per a la regidora Verònica Medina, "aquest certificat testifica el nivell de qualitat que hem assolit i oferim des de la Piscina de Roses, i aporta als nostres usuaris i usuàries una eina que els permet identificar i garantir l'excel·lència dels nostres serveis, la feina professional, i la protecció de la seva salut i del seu benestar". Per la seva part, Joan Godo ja en parlava a la "Secció COPLEFC" del magazín Els quatre rius de GironaFM en aquest pòdcast, unes declaracions que es poden sintetitzar en el fet que "aquest segell, amb els processos de millora que hem anat implantant, ens ha d'ajudar a la recuperació completa post-COVID i a generar una confiança renovada dels nostres usuaris i clients per la feina ben feta, professional i encarada al benestar i la salut. Al mateix temps, ens exigeix no abaixar el nivell i defensar dia rere dia aquest reconeixement".

La Piscina Municipal de Roses va iniciar el procés per a l'obtenció del Segell el mes de desembre de l'any passat i, després del procés d'avaluació, l'octubre d'enguany li ha estat concedit amb la modalitat màxima de tres estrelles, en obtenir un resultat positiu del 96% de la puntuació possible. En la valoració s'han tingut en compte aspectes entorn de l'orientació i relació amb les persones usuàries de l'equipament; els objectius, transparència, comunicació i sostenibilitat en el lideratge; la gestió de processos i dades; la participació; l'orientació de l'equipament a la millora i innovacions continuades, així com les aliances i els beneficis per a la societat.

Així, aquesta serà una de les instal·lacions, juntament amb professionals i entitats que el proper 24 de novembre rebran el reconeixement públic en la gala del COPLEFC Qualitat, en què s'atorgaran els primers segells a professionals, empreses i instal·lacions que han assolit el Segell de Qualitat des que es va posar en marxa el juny del 2021. L'acte es durà a terme a l'INEFC Barcelona, a les 19 hores, amb entrada lliure.

La Piscina Municipal de Roses

Roses té una població que s'acosta als vint mil habitants i la instal·lació pública, amb una història  de més de tres dècades, actualment disposa de 1.800 abonats i uns 1.500 usuaris (participants de cursos i activitats, usuaris de bons...) gràcies a un servei de qualitat. Pel que fa a equipaments, la Piscina Municipal de Roses (enllaç) disposa de dos vasos d'aigua, un de vuit carrers i un altre més  petit, juntament amb sales d'hidromassatge, sauna, fitnes, gym box, spinning  i també sala d'activitats. I pel que fa serveis, incorpora des dels més actuals de caràcter virtual, bicicletes a l'aigua (o poolbiking), pàdel i tenis, però també, pel que fa al factor humà, entrenadors i assessors esportius, integrants d'un equip, com correspon per disposar del Segell de Qualitat, professionals perfectament acreditats, ja sigui perquè estan inscrits al ROPEC o bé en ser col·legiats del COPLEFC.


(1) Equip professional de la Piscina Municipal de Roses. (2-6) Instal·lacions i serveis professionals per a la ciutadania, garantia de confiança.

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.