"Per la teva salut: stop intrusisme", amb la participació del COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

"Per la teva salut: stop intrusisme", amb la participació del COPLEFC

La Delegació de Tarragona pren part en la taula rodona interdisciplinària amb altres col·legis professionals

El proper 17 de febrer, la delegació del Col·legi Oficial de Psicòlegs a Tarragona ha organitzat la taula rodona sobre el tema "Per la teva salut... STOP intrusisme", amb la col·laboració del COPLEFC, el Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, el Col·legi de Dietistes i Nutricionistes de Catalunya, així com el Col·legi Oficial de Veterinaris de Tarragona, per conscienciar de la importància de relacionar-se, per qüestions de salut, amb professionals qualificats i evitar així l'intrusisme.

Més concretament, la trobada vol permetre explicar des de cada àmbit disciplinari com pot interferir l'intrusisme en la salut de la població i, d'altra banda, donar eines a la població per poder discriminar entre professionals veritables i persones que cometen actes d'intrusisme.

L'acte es presenta amb desig de sensibilització a la ciutadania i de divulgació de professions i professionals vinculats amb la salut, a més de  constituir una nova actuació de col·laboració del Col·legi amb el COPC, tasca que desplega el conveni existent entre ambdós col·legis des de fa diversos anys.

El lloc on es farà és el CaixaForum de Tarragona (carrer de Cristòfor Colom, 2), té caràcter gratuït, però cal fer-hi la inscripció prèviament, aquí.

No cal dir que el col·lectiu de professionals del COPLEFC a les terres de Tarragona hi és especialment convidats i aporta a la professió visibilitat en aquest terreny de la salut, que s'està convertint en una nova beta d'ocupació.

STOP_Intrusisme.jpg (150 KB)