Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Paco Seirul·lo, Premi del Consejo COLEF

El premi a Seirul·lo (col. 3230) corona una carrera professional plena d'èxits

Francisco Seirul·lo Vargas, col·legiat 3230 del COPLEFC, amb la seva llarga trajectòria professional ha contribuït a l'impuls i la difusió de l'educació física i esportiva, tot exercint la professió des de les més aprofundides bases científiques disponibles, que ell mateix ha contribuït a millorar i que han permès situar als nivells de qualitat de què gaudeix el nostre esport actualment. Uns mèrits, doncs, que ara es veuen reconeguts amb una nova distinció, en aquest cas amb el Premi Consejo COLEF 2019.

Amb un currículum de quatre dècades, des que el 1972 es llicencià en Educació Física, molt succintament cal esmentar que ha estat preparador físic d'esportistes individuals, entre els quals els tennistes de primer nivell Jordi Arrese o Conchita Martínez i del recent retirat motociclista Dani Pedrosa. Activitat professional excel·lent que també ha afavorit la pràctica de rendiment d'equips col·lectius, ja fossin de judo o atletisme preparant diversos Jocs Olímpics, i de disciplines molt variades, com l'handbol o el futbol, especialment, i molt vinculat al FC Barcelona durant vint anys, etapa amb més visibilitat mediàtica. Al Barça també ha ocupat altres càrrecs relacionats amb l'esport base i de direcció de metodologia de l'entrenament. També ha deixat empremta universitària, específicament a l'INEFC Barcelona, on a més de professor va ser cap d'estudis i també director del centre.

Sens dubte, tota una vida dedicada a l'educació física. I al COPLEFC, on actualment està en la modalitat jubilat, després d'haver-se col·legiat un llunyà gener del 1979, és a dir, ja fa quatre dècades. El COPLEFC vol expressar públicament la seva alegria per aquest nou guardó al nostre company, exemple d'excel·lència i nivell científic en la seva tasca durant tant de temps. Enhorabona!

Per conèixer més a fons la personalitat de Francisco Seirul·lo.

Seirullo-25AnysCOPLEFC-055.JPG (244 KB) Seirullo-25AnysCOPLEFC-192.JPG (311 KB)
Un parell d'imatges històriques, amb Paco Seirul·lo al centre, amb motiu de la celebració dels 25 anys del COPLEFC. Acte que es va dur a terme a l'INEFC Barcelona el 10 de maig de 2008.