Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Oposicions: defensa amb èxit la programació didàctica

26/06/2020

Educació Catalunya

El COPLEFC vol donar eines per a les Oposicions a les persones col·legiades

Probablement és la prova més decisiva de les oposicions, en la qual les teves habilitats de comunicació i la seguretat que transmets són tan importants com el contingut. El COPLEFC organitza el proper dijous, 2 de juliol, a les  16.00 h, una nova trobada digital, en col·laboració amb l'experta Teresa Baró, que ja va presentar la càpsula "Comunicació no verbal: eines pràctiques per a l'exposició oral". En aquest cas es tracta de preparar la posada en escena, de tenir pautes per entrenar les habilitats i conèixer les tècniques que funcionen millor per tenir una imatge professional en un moment d'alta tensió com és la presentació de la programació didàctica davant d'un tribunal que pot decidir la teva incorporació a l'ensenyament públic.

Per bé que els destinataris més immediats són les persones participants a les Oposicions del Departament d'Educació que s'han de dur a terme a la tardor, el camp de les capacitats comunicatives és un terreny que té multitud d'aplicacions quan els professionals en general i també els d'educació física tenen davant seu un auditori que han de convèncer, informar, interactuar-hi...

Aquesta formació és gratuïta, però cal inscriure-s'hi prèviament aquí.

I si vols ampliar encara amb més aprofundiment sobre aquest camp, el COPLEFC ha arribat a un acord amb VerbalNoVerbal, l'empresa que dirigeix Teresa Baró, perquè gaudeixis d'un descompte especial per al conjunt dels i les col·legiats/associats i el seu curs Triomfa a les oposicions, i a les aules (tota la informació aquí).

Aquí us deixem un tastet:

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.