Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Nou estudi del mercat de treball de l'esport

L'Observatori Català de l'Esport, amb el suport del COPLEFC i tres diputacions, vol analitzar la situació

L'Observatori Català de l'Esport, juntament amb el COPLEFC i les diputacions de Girona, Lleida i Tarragona han posat en marxa l'estudi del mercat de treball del sector esportiu, per a la qual cosa necessita recopilar les aportacions de les persones que estan o han estat involucrades al teixit esportiu, ja sigui a través del grau en CAFiE o bé dels diversos cicles formatius de la família esportiva existents. Gràcies a aquestes informacions es podrà analitzar la situació present de les sortides laborals pel que fa a l'oferta actual d'estudis esportius. Evidentment, per disposar d'un estudi al més precís i exhaustiu possible, cal obtenir el màxim de qüestionaris.

L'Observatori Català de l'Esport ja té un alt nivell d'expertesa en la realització d'aquesta mena d'estudis, després de les tres edicions anteriors. En aquesta quarta edició d'El mercat de treball de l'esport, novament es centra a conèixer els itineraris d'inserció laboral un cop acabats els estudis i, com s'ha dit, s'adreça a totes les persones llicenciades o graduades en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, Gestió Esportiva o que hagin cursat algun Cicle de Formació de Grau Mitjà o Superior, i que hagin obtingut el títol en centres de Catalunya fins al juny de l'any 2021.

Gràcies a la descripció de la realitat que facilitarà l'estudi sobre els àmbits del sector esportiu que ocupen les persones titulades, també serà possible conèixer les condicions laborals, així com les aptituds professionals i personals que es van desenvolupant al llarg de la carrera professional. El qüestionari no comporta més de 10 minuts de dedicació i romandrà obert fins al 25 de novembre de 2022.

Qüestionari de CAFiE i de gestió esportiva: enllaç.

Qüestionari de cicles de formació professional: enllaç.

Per conèixer de més a prop l'Observatori Català de l'Esport: enllaç.
LogoObservatoriCatalaEsport.jpg (65 KB)


Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.