Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

"Motriu Actual", nova col·lecció bibliogràfica

28/09/2022

Educació

El COPLEFC va assistir a la presentació d'aquesta nova col·lecció impulsada per l'INEFC i hi dona suport

El dilluns 26 de setembre passat es va presentar a la Sala de Màsters de l'INEFC Lleida una nova col·lecció de caràcter acadèmic, però alhora també de divulgació i de recerca, que s'emmarca en l'àmbit de les ciències de l'activitat física i de l'esport. Es tracta de "Motriu Actual", de la qual són coeditors Edicions i Publicacions de la Universitat de Lleida i l'INEFC. La Dra. Marta Castañer Balcells (col. 6614) va ser l'encarregada de presentar el projecte, del qual serà la directora.

La col·lecció "Motriu Actual" és el resultat de la col·laboració entre l'INEFC i la Universitat de Lleida i presentarà continguts elaborats per persones expertes i, doncs, amb el màxim de rigor, per bé que que els títols que vagin editant-se volen significar-se per un caràcter divulgatiu i entenedor que connecti amb la varietat de persones interessades en aquest àmbit professional i acadèmic.

A la presentació, hi van assistir el director de l'INEFC, Eduard Inglés Yuba (col. 13224) , el  vicerector de Cultura i Extensió Universitària de la UdL, Joan J. Busqueta Riu, així com Javier de Castro, coordinador tècnic d'Edicions i Publicacions de la UdL, juntament amb els primers protagonistes de la col·lecció gràcies al títol que la inicia, David Carreras Villanova (col. 5710)  i David Ballestero Duran (col. 62460): Entrenamiento neuromuscular. Una nueva aportación al rendimiento deportivo, llibre que ja es va posar a disposició dels lectors el juny passat.

A l'acte, que era obert a tota la comunitat acadèmica, científica i esportiva, també hi va assistir Eduard Serrano Giménez (col. 52524), en qualitat de delegat del Col·legi a Lleida, com a demostració activa del Col·legi en la tasca irrenunciable de promoure l'aprenentatge i el reciclatge al llarg de la vida, també en el nostre àmbit professional, i el reconeixement als seus autors, que també són col·legiats del COPLEFC.

El llibre

Pel que fa als continguts del text, un dels autors indica que es tracta  "d'un treball que, fonamentat en una revisió aprofundida i àmplia de les fonts documentals, ordena diversos paradigmes, perspectives, metodologies i tècniques que poden ser aplicades per un especialista format en entrenament esportiu, i tenint l'exercici voluntari com a eix vertebrador i eina de treball. Tot plegat pren forma en un procés sistemàtic propi anomena Neuromuscular Exercise Sequence".

Per adquirir-ne exemplars: en suport paper o en suport electrònic.

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.