Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Més formació continuada de qualitat

El COPLEFC ha signat un conveni de col·laboració amb l'empresa ANEF

ANEF, Formación de Técnicos de Fitness és una empresa amb més de 30 anys d'experiència i un referent al sector del fitnes, que basa la seva activitat en dues línies de negoci, adreçades a gimnasos i centres esportius (amb diverses modalitats) i serveis a professionals (sigui amb finalitat d'emprenedoria o d'assessorament personal en l'àmbit de l'exercici físic i la salut).

Per això, d'acord amb la voluntat d'ampliar el ventall de formació per als col·legiats, però sempre amb la qualitat com a requisit indispensable i la veracitat informativa dels centres amb els quals estableix convenis, el COPLEFC ha signat un acord de col·laboració amb l'ANEF. Entre els pactes que figuren al document, hi ha el compromís de l'entitat a informar que ofereix "una formació continuada que no habilita per si sola a l'exercici de les professions de l'esport regulades per la Llei".

Aquesta actuació del COPLEFC en matèria de reciclatge i formació continuada es du a terme des del desig de preservar la formació oficial reglada dels professionals que agrupa el Col·legi i alhora facilitar centres de prestigi reconegut, com és el cas d'ANEF, que en el seu catàleg formatiu presenta, entre d'altres, paquets formatius en les àrees de fitnes i entrenament, salut i nutrició, accions dirigides col·lectives, i coaching i gestió, a més de seminaris i càpsules de formació continuada presencial i a distància. En la formació que es consideri més apropiada per al nostre col·lectiu, l'ANEF oferirà descomptes especials.

Així mateix, el conveni preveu que tots els llicenciats o graduats en CAFiE que incorpori l'ANEF estaran col·legiats al COPLEFC, com un aspecte més de qualitat i modernització de l'entitat.

L'acte de signatura entre Leticia Pelegrín (col. 58885) i Pere Manuel (col. 8570), com a president del COPLEFC,  es va dur a terme a la seu del Col·legi a Barcelona el dia 31 d'octubre passat. Amb aquest acte les dues entitats han formalitzat la voluntat de col·laboració durant un any, termini que es pot ampliar pel mateix període successivament mentre cap de les parts no resolgui el conveni. (09/11/2017)

SignaturaConveniANEF-1(17-10-31).jpeg (1.60 MB)