Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

L'esport del futur necessita talent

SGEAF i INEFC, col·laboradors institucionals del COPLEFC, organitzen la jornada Dades, decisions, resultats.

El proper dia 26 de gener, a les 16.30 hores, la Sala d'Actes de l'INEFC acollirà la jornada Dades, decisions, resultats. Generar coneixement per prendre les millors decisions, que s'emmarca en el Projecte Talent: l'Esport del Futur. L'objectiu principal és explicar i compartir amb les i els assistents exemples de bones pràctiques, casos d'èxit i iniciatives que parteixin del coneixement per ajudar en una bona presa de decisions per assolir resultats d'excel·lència. L'acte serà presidit per la secretària general de l'Esport i l'Activitat Física, Anna Caula i Paretas, que clourà la jornada, mentre que el nostre company Eduard Inglés Yuba (col. 13224), director de l'INEFC, hi donarà la benvinguda a participants i assistents. 

A la jornada també prendran part les companyes Dra. Anna Vilanova Soler (col. 12570), com a directora de l'Observatori Català de l'Esport i la Dra. Anna M. Puig Ribera (col. 8989), coordinadora del Grup de Recerca en Esport i Activitat Física (GREAF) de la UVic-UCC, i el company Francesc Solanellas Donato (col. 5375), director del projecte Open Data for Sport Governance. Igualment, hi prendrà part el Dr. Remco Hoekman, director del Mullier Institute dels Països Baixos. 

A més del debat entre els participants que moderarà A. Vilanova, s'hi faran les exposicions "Com es monitoritza, s'avalua i es crea la política esportiva de l'esport als Països Baixos" (R. Hoekman), "Com generar intervencions en activitat física, exercici físic i esport a partir del coneixement científic" (A. Puig) i la intervenció sobre "L'aplicació pràctica del projecte Open Data for Sport Governance" (F. Solanellas).

L'acte d'adreça, a més de persones amb responsabilitats directives i de gestió del sector esportiu, federatiu i de clubs, també a responsables de les polítiques esportives, estudiants i professorat i professionals CAFiE, a més d'altres persones interessades.

La jornada és gratuïta, amb confirmació d'assistència i inscripció prèvia: enllaç.

Més informació sobre les ponències:

Anna Vilanova
A partir de les investigacions realitzades en el marc del grup d'investigació social i educativa en Activitat Física i Esport (GISEAFE) col·labora activament amb diverses institucions esportives bliques i privades per incorporar la mirada LGTBI i la igualtat efectiva en les organitzacions, com també per prevenir i erradicar les violències sexuals en aquestes. Actualment és secretària general de l'European Association of Sociology of Sport (EASS).

Remco Hoekman
L'Institut Mulier és un dels observatoris de l'esport més grans d'Europa.  Col·labora amb el Departament de Sociologia de la Universitat Radboud de Nijmegen (Països Baixos). Els seus interessos de recerca inclouen la participació esportiva, les instal·lacions esportives i la política esportiva. Fou president de l'European Association for Sociology of Sport (EASS) i forma part del consell editorial de l'European Journal for Sport and Society (EJSS).

Anna M. Puig-Ribera
Coordina el grup de recerca en Esport i Activitat Física (GREAF) de la UVic-UCC. Els últims anys ha dirigit projectes de recerca que desenvolupen i avaluen programes de promoció de l'activitat física i reducció de la conducta sedentària en l'àmbit laboral mitjançant l'ús de tecnologies de la informació i la comunicació, com els programes Walk at Work, Climbs o Entorn Actiu.

Francesc Solanellas
Ha treballat al Club Tennis Sabadell, Federació Catalana de Tennis, FC Barcelona, com a director general de seccions, i als mundials de natació de Barcelona. Actualment és professor de gestió de l'esport i lidera projectes europeus com Risk Management for Sports Governance, entre d'altres. Col·labora amb la UEFA i el Comitè Olímpic Internacional.
Jornada-Talent-INEFC.jpg (83 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.