Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Les i els nous vocals prenen possessió

04/03/2022

Barcelona

Després de les eleccions a les 5 vocalies, la Junta s'actualitza i s'amplia

Una vegada celebrada la jornada electoral, tal com ja vam informar, el dia 21 de febrer, mitjançant votació electrònica, amb una participació de 466 col·legiats/ades, és a dir un 8,5% del cens, que van emetre un total de 1.263 vots registrats a les diverses candidatures, els i les nous vocals electes són (per ordre de més a menys vots): Montse Osorio Ruiz (col. 52013), Clara Teixidor Batlle (col. 55376), Jordi Abella Redondo (col. 9752), Daniel Córdoba Lledó (col. 11591) i Núria Díaz Giralt (col 54543). Uns resultats, però, que, d'acord amb els estatuts, han esdevingut plenament efectius amb la presa de possessió corresponent, que es va esdevenir el dia 3 de març de 2022, en una sessió de Junta de Govern, que en aquest cas va ser telemàtica.

Així mateix, tal com va traslladar la secretària del Col·legi, Elisabeth Boloix Ripoll (col. 4356) en la notificació al conjunt col·legial dels resultats: "Des de la Junta de Govern es valora molt positivament el funcionament de tot el procés electoral i l'encert d'incorporar la votació electrònica, que ha permès un bon nivell de participació, que es vol agrair a tot el col·lectiu, així com també es vol felicitar totes les candidatures, ja que suposen una manifestació explícita d'implicació amb el Col·legi, una manera de fer COPLEFC".

D'altra banda, des de la Junta es vol fer constar l'agraïment, per les tasques de govern  que han compartit amb la resta de membres d'aquest òrgan col·legial, als companys Rafel Magrinyà Vinyes (col. 7918) i Xavier Bayer Alonso (col. 11795), que han deixat el seu càrrec.

La Junta actual

Aquesta cita electoral, a més a més, ha suposat una petita ampliació de la Junta, ja que si fins ara hi havia quatre vocalies, ara en seran cinc, amb la qual cosa la Junta de Govern queda configurada amb tretze membres de la manera següent (amb indicació de tots els càrrecs):

Pere Manuel Gutiérrez (col. 8570), president; Carmen Ercilla González (col. 20263), vicepresidenta; Elisabeth Boloix Ripoll (col. 4356), secretària; Oscar Durán Gutiérrez (col. 8423), tresorer;  Maica Rubinat Masot (col. 11593), delegada de Girona;  Sergio Lou Mercadé (col. 10844), delegat de Tarragona; Eduard Serrano Giménez  (col. 52524), delegat de Lleida; Xavier Nadal Mestre (col. 63152), delegat de Terres de l'Ebre; Montse Osorio Ruiz (col. 52013), Clara Teixidor Batlle (col. 55376), Jordi Abella Redondo (col. 9752), Daniel Córdoba Lledó (col. 11591), Núria Díaz Giralt (col. 54543).

La paritat

Un altre aspecte cal destacar com a resultat d'aquestes eleccions és que la Junta de Govern pràcticament assoleix la paritat de gènere, ja que dels tretze càrrecs, ara mateix hi ha set càrrecs ocupats per homes i que són sis càrrecs els que ocupen dones. D'aquesta manera se supera la situació prèvia, en què el gènere masculí doblava en nombre de càrrecs el de dones (vuit a quatre).

Fem COPLEFC

D'altra banda, també cal valorar molt positivament l'interès de col·legiats i col·legiades a presentar candidatura a les cinc vocalies possibles, juntament amb les motivacions manifestades, centrades en la defensa de la professió, la lluita contra l'intrusisme i la denúncia necesària, la presència al territori, la necessitat de sumar per aconseguir més hores d'Educació Física i de pràctica d'exercici saludable a la societat, la difusió de pràctica d'activitat física i esportiva de qualitat, així com la voluntat d'aportar el granet de sorra personal al conjunt.


Núria Díaz i Montse Osorio, les noves vocals a la Junta de Govern.

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.