Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Javier Olivera, 'in memoriam'

04/10/2019

Educació Barcelona

El COPLEFC se suma a l'acte de reconeixement el dimarts, 8 d'octubre, a l'INEFC Barcelona

Javier Olivera Betrán, company del COPLEFC (col. 3712), va morir el desembre passat. En la seva trajectòria vinculada a l'INEFC, primer va desenvolupar la seva activitat docent al Centre de Lleida, entre els anys 1982 i 1998, i posteriorment al Centre de Barcelona, en tots dos casos exercí el càrrec de subdirector de Recerca i Postgrau.

Per recordar la seva figura i l'aportació a les ciències de l'activitat física i de l'esport, amb el llegat, entre d'altres, com a director en diversos períodes de la revista Apunts, editada per l'INEFC i esdevinguda referència internacional del nostre àmbit, els doctors Andreu Camps i Xavier Torrebadella, juntament amb Alberto Olivera, faran un repàs de la seva inquietud i voluntat de coneixement aplicades a l'esport i a l'educació física en qualsevol dels vessants de persona, esportista, entrenador de bàsquet i professor d'educació física.

L'acte, conduït per Javier Hernández, cap del Departament d'Educació Física de l'INEFC Barcelona, també comptarà amb la presentació del llibre Javier Olivera Betrán, Apuntes para el siglo XXI, a càrrec de la també companya Dra. Marta Castañer (col. 6614).