Guia de bones pràctiques al medi natural
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Guia de bones pràctiques al medi natural

David Castillo (col. 52143) presentarà la Guia elaborada des de la Comissió d'Experts d'Activitat Física i Turisme al Medi Natural

El 14 de desembre, Alp (Cerdanya, Girona) acollirà el seminari de formació "Activitats al medi natural", que se centrarà en els beneficis socials mitjançant les bones pràctiques associades. En aquest marc es presentaran el projecte europeu BOSS (Benefits of Outdoor Sports for Society), així com un cas d'estudi: Play & Train, i el conjunt d'eines (toolkit) del mateix projecte BOSS. D'altra banda, també es presentarà la Guia de requeriments i recomanacions per a l'organització d'activitats fisicoesportives al medi natural, en la qual ha estat treballant la Comissió d'Experts d'Activitat Física i Turisme al Medi Natural del COPLEFC, un document que té com a finalitat la formalització i la difusió de la normativa, les mesures de bon govern, així com les característiques pròpies de la qualitat i la seguretat de les activitats a la natura i el turisme actiu.

D'una manera senzilla, a partir d'ara, les empreses i els col·legiats i associats podran disposar d'una informació de referència, a més de voler ser un ajut pràctic en l'organització d'una activitat en aquest àmbit. Sens dubte, es tracta d'una guia aplicada a la pràctica professional que ha de permetre millorar la prestació de serveis a la ciutadania que s'acosta al medi natural.

L'acte, organitzat per l'empresa Play&Train, juntament amb l'INEFC i el COPLEFC, també  té la col·laboració de la Comissió Europea, l'Ajuntament ceretà d'Alp i el Consell Comarcal de la Cerdanya.

Inscripció gratuïta al seminari en aquest enllaç.

Per conèixer el projecte BOSS.

Més informació sectorial de la Comissió d'Activitat Física i Turisme al Medi Natural.
SeminariBOSS_Alp-01.jpg (298 KB)