Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

El poder transformador de l'Educació Física

18/03/2022

Educació Catalunya

El COPLEFC Aula proposa una sessió d'empoderament per avançar en la transformació del món

El món es mou i podríem dir que el moviment és un dels principis rectors de la vida. El COPLEFC Aula tampoc no resta aturat i ara proposa una Trobada Digital no gens habitual, perquè a més a més vol oferir els aprenentatges d'una realitat massa vegades poc tinguda en compte, perquè no prové del Primer Món. Amb un títol agosarat: "Contribuir a la transformació social des de l'àrea d'EF a l'ESO", el proper dia 24 de març, a les 16.00 hores, Clara Sánchez Sáez i Mireia Salvador Pérez presentaran el seu coneixement sobre les capacitats del món de l'esport amb una perspectiva de transformació de la realitat que vivim. Sens dubte, tot un repte transcendent.

Les seves veus, com a expertes totes dues en Publicitat i Relacions Públiques, a més de treballar aspectes de la cooperació i el gènere, una de les ponents, i del màrqueting i la comunicació, l'altra ponent, tenen l'aval de més d'una dècada cadascuna a la Fundación Vicente Ferrer, inspirada pel reconegut cooperant i exmissioner català Vicenç Ferrer.

Des d'aquestes premisses de coneixement i d'expertesa, Clara Sánchez i Mireia Salvador presentaran en aquesta sessió del COPLEFC Aula els seus materials i guies per treballar valors de transformació social i solidaritat des de l'Educació Física a l'ESO, en el marc de la campanya de sensibilització Esport DRISC. 5 Regles per Canviar el Món. Sens dubte, un món que entre tots podem anar modelant. Especialment si es col·labora en la tasca de sensibilització i educació per al desenvolupament.

Una transformació que és possible, com posa de manifest la Fundació Vicente Ferrer, que és una entitat amb més de cinquanta anys d'experiència en cooperació per al desenvolupament a l'Índia i que utilitza l'esport com a eina de transformació i cohesió social.

La sessió, com és habitual, és de caràcter gratuït i oberta a tothom, però amb inscripció prèvia aquí fins a una hora abans d'inici. Aquesta trobada digital té la col·laboració de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat i de la Fundació Esportsalus.

Per conèixer tota l'activitat de la Fundación Vicente Ferrer: enllaç.

Per accedir a un reportatge audiovisual sobre Vicenç Ferrer: enllaç.
07-TransformacioSocial.jpg (340 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.