El COPLEFC manté els contactes polítics
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

El COPLEFC manté els contactes polítics

17/07/2019

Catalunya

Catalunya En Comú Podem ja coneix les demandes del Col·legi

El dia 9 de juliol, el Col·legi, mitjançant la Comissió Directiva, integrada per Pere Manuel, Carmen Ercilla, Elisabeth Boloix i Òscar Duran, es va reunir al Parlament de Catalunya amb la diputada Conxi Abellán, responsable en matèria d'esport del grup parlamentari Catalunya En Comú Podem. D'aquesta manera es dona continuïtat als contactes que s'estan efectuant amb tot l'arc parlamentari com una tasca de defensa dels interessos de la professió i per fer conèixer el posicionament del COPLEFC en el futur marc normatiu, així com altres qüestions no resoltes en l'àmbit del poder legislatiu.

El debat legislatiu, per al Col·legi se centra en tres fronts. En primer lloc, com a paraigua de la resta, cal disposar d'una bona Llei de l'esport i l'activitat física, és a dir, assolir un text avançat que torni a situar Catalunya al capdavant del concert nacional i internacional en el nostre àmbit. I d'altra banda, rebatre la formulació actual de les que es coneixen com les “exempcions” de l'assignatura dEducació Física. I paral·lelament, la redacció d'un Decret sobre activitat física i esport de regulació com a text de referència que clarifiqui la gestió i organització d'aquestes activitats, sempre amb la seguretat de la ciutadania com a objectiu que cal preservar.
Reunio-EnComuPodem-20190709-02-retall.jpg (126 KB)
D'esquerra a dreta: Òscar Durán, Joan Calderón (Catalunya En Comú Podem), Carme Ercilla, Conxi Abellán (Catalunya En Comú Podem), Pere Manuel i Elisabeth Boloix.