Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

El COPLEFC fa empresa i de qualitat

Al Biz/Barcelona, el COPLEFC lliura nous segells de qualitat i el COPLEFC Empresa ja té cent membres

El 5 d'octubre, en el marc del Biz/Barcelona i el Saló de l'Ocupació, a la Fira de Barcelona de Montjuïc, un dels moments en què es respira més microempresa, més pime i més emprenedoria, el COPLEFC va dedicar dos actes complementaris entre si, en un cas referit a l'emprenedoria mitjançant el COPLEFC Empresa, i seguidament amb la presentació d'un nou Segell de Qualitat, en aquest cas d'Esdeveniments Esportius, i el lliurament dels segells de qualitats a les administracions, empreses i instal·lacions esportives que han assolit el seu durant el 2023 després de superar el procés d'auditoria imprescindible.

El COPLEFC Empresa, iniciat el 2021, impulsa el creixement i la competitivitat dels projectes empresarials de les persones autònomes del Col·legi, tot posant-los a disposició un conjunt d'eines i recursos humans i tecnològics concebuts especialment per resoldre les necessitats empresarials. Per això, aprofitant el marc del Biz/Barcelona, es va donar a conèixer que ja són més de 100 els membres que gaudeixen d'aquests beneficis. El COPLEFC promou empresa posant-se al seu costat i facilitant eines resolutives. Pere Manuel va expressar "la gran satisfacció que suposa veure créixer el projecte COPLEFC Empresa, perquè la professió creix des de la diversitat, des de l'emprenedoria, amb la imaginació i les solucions que aporten valor a la societat".

Precisament amb aquests criteris, la sessió va comptar amb tres professionals membres del COPLEFC Empresa que van exposar aspectes rellevants del que significa l'empresa amb la mirada posada en els beneficiaris  dels serveis oferts. Leti Pelegrín (col. 58885), amb una llarga trajectòria al món del fitnes  i mentora de marca personal,  va recordar que "La marca personal és el nou currículum", tot destacant la significació de la diferència com a element de valor i la manera de no desaprofitar-lo. Per la seva part, Jordi Segura (col. 52472), director de màrqueting o CMO de Kompini, empresa que ofereix solucions de gestió mitjançant l'última tecnologia, va exposar els beneficis de "La gestió i control de les entitats mitjançant sistemes digitals", una proposta que en tan sols cinc anys gaudeix d'èxit basant-se en la innovació, l'adaptació i l'acompanyament dels clients. Finalment, Dani Martínez (col. 56246), fundador del Mètode WAVE i director general de FEEL, Epicentro Creativo, va insistir en la necessitat de "Professionalitzar la teva organització mitjançant el màrqueting", un màrqueting que ha d'estar centrat en el producte i amb un contacte molt estret amb el client per assolir els objectius proposats, que han de ser generar emocions creatives que connectin i commoguin.

Tot seguit, Marc Roset (col. 57976), com a tècnic gestor del COPLEFC Empresa, va recordar els avantatges del projecte, que a més a més té l'acompanyament com a col·laboradors en aquesta aventura de PIMEC, Atlas Sport Consulting, Feel! Epicentro Creativo, Culleré  Lavilla Advocats i Pro'Activity, i que "en tan sols dos anys el projecte ja ha assolit la incorporació d'un centenar de membres, que creuen en la idea, en els beneficis i el significat del COPLEFC Empresa".

La segona part de la sessió va estar dedicada als Segells de Qualitat. Per situar el context dels estàndards que signifiquen, Pere Manuel va referir-se a "la transcendència dels Segells de Qualitat i com l'aposta del COPLEFC en aquesta matèria és un servei a la ciutadania, d'una banda, i a les pròpies administracions, instal·lacions i professionals, de l'altra, perquè els certifica una realitat que dona confiança i seguretat precisament als seus usuaris o clients; en definitiva, a la societat", una manera perfecta de tancar el cercle virtuós per a tots els actors implicats en l'activitat física i esportiva.

A continuació, com que l'univers dels Segells de Qualitat del COPLEFC encara està expandint-se Oscar Garcia (col. 7781), responsable de desenvolupament dels Segells de Qualitat del COPLEFC,  va donar a conèixer als assistents que omplien l'espai assignat  al Biz/Barcelona, les característiques del Segell de Qualitat d'Esdeveniments Esportius. Aquest nou Segell se suma als que ja estan en funcionament, que són els d'Instal·lació Esportiva, el de Gestió Esportiva Municipal i el de Serveis Professionals Esportius.

Com va insistir Oscar Garcia "el món de l'activitat física i esportiva ha de tenir i tindrà Segells de Qualitat", una sensació que no tan sols es percep a Catalunya, sinó que ja hi ha altres territoris que s'hi han sumat, com és el cas de les Illes Balears, les Canàries, Castella-la Manxa i també al País Basc.

Com a cloenda de l'acte, els membres de la Junta del COPLEFC van fer el lliurament de les acreditacions i el guardó del Segell de Qualitat de Gestió Esportiva Municipal als ajuntaments següents: Cornellà de Llobregat, recollit pel regidor delegat de l'Àrea d'Esports, Sr. Enrique Vanacloy; Sant Joan Despí, recollit pel tinent d'Alcaldia d'Esports i Sanitat, Sr. Francesc Vives; i el Prat de Llobregat, recollit per la regidora d'Esports, Débora García, acompanyada per Olga Asensio, cap de la Secció d'Esports, i Antonio Godoy, col·laborador en el procés d'auditoria del Segell. En el cas del Segell de Qualitat de Serveis Professionals, l'han assolit aquest 2023 les empreses Sport2Live, recollit per la Sra. Maria Rovira, vicepresidenta i directora esportiva, i l'empresa d'activitats al medi natural Bendhora, recollit pel Sr. Sergi Garcia i la Sra. Davínia Carrillo, fundadors de l'empresa. I respecte del Segell d'Instal·lació Esportiva, ha superat tot el procés per assolir-lo el CEM Can Felipa, i el van recollir el Sr. Jordi Homs, president del Club Natació Poblenou i patró de la Fundació Poblenou 1924, i el Sr. Joan Carles Gallardo, membres de l'equip de direcció.

L'acte va acabar amb la tradicional fotografia de família i amb les darreres paraules d'agraïment del president, Pere Manuel.

Tota la informació COPLEFC Empresa.

Tota la informació Segells de Qualitat.
Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.