El COPLEFC col·labora amb el Barça Innovation Hub
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

El COPLEFC col·labora amb el Barça Innovation Hub

El centre d'excel·lència en recerca i innovació de l'esport BIHUB obre les portes als col·legiats i associats del COPLEFC

Nascut en el si del FC Barcelona, el Barça Innovation Hub (BIHUB) vol ser el centre de referència mundial en innovació i coneixement de l'esport. Per això promou projectes de recerca científica, col·labora en la creació de nous productes i serveis, i impulsa el desenvolupament de futurs professionals en la indústria a través de la seva plataforma digital, màsters i conferències. I el COPLEFC, compromès amb l'excel·lència i el futur dels professionals del nostre col·lectiu, ha buscat una primera col·laboració, que es concretarà en la Barça Sports Science Week i l'ASPC Forum on Elite Sport.
BIHUB-facebook.png (638 KB)
Concretament, la col·laboració permetrà participar a la Barça Sports Science Week amb un important descompte del 30% sobre el preu general, i així mateix un 20% de descompte en l'ASPC Forum on Elite Sport.  

A més a més, el COPLEFC sortejarà un total de 10 entrades per a aquest esdeveniment entre tots els interessats, que altrament té un cost de 285 euros per a les dues jornades, els dies 10 i 11 d'octubre, i en el qual participaran noms de reconeixement mundial, com el nostre col·legiat honorífic Paco Seirul·lo (col. 3230), els companys provinents de l'handbol Xavi Pascual (col. 13102) i Roger Font (col. 11059), entre una trentena de veus d'arreu i de diverses modalitats esportives i càrrecs de responsabilitat.

Aquestes cites d'excel·lència en les quals també participa el CAR de Sant Cugat s'adreça de manera específica a centres d'entrenament olímpic i paralímpic, instituts esportius d'alt rendiment, atletes, entrenadors i altres professionals del rendiment esportiu. Serà una oportunitat única per a tots els qui treballen en el camp dels esports d'elit, en què podran conèixer de primera mà models integradors de gestió i lideratge en grups de màxim rendiment, entre altres reptes rellevants de futur, com ara la dona en esports d'elit i els esports electrònics.

 Tota la informació sobre el Barça Innovation Hub aquí.

 Tota la informació de l'ASPC Forum on Elite Sport aquí.

 Participa en el sorteig d'una de les 10 entrades gratuïtes. TANCAT