Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

El COPLEFC, cada vegada més visible

18/11/2021

El Col·legi, present en actes, fòrums i reunions, sempre com a altaveu del col·lectiu de professionals EFE

Les delegacions del COPLEFC a Girona, Lleida, Tarragona i a Terres de l'Ebre duen a terme una tasca de representació com no s'havia pogut produir mai abans, ja sigui en activitats o actes  formatius en centres universitaris o bé en reunions de caràcter local o supramunicipal pensant en la ciutadania i uns estils de vida saludables o en fòrums especialitzats d'empreses de gestió o d'altra mena. En aquestes iniciatives acompanyen l'activitat que des de la seu de Barcelona es segueix fent, tant de caràcter telemàtic com presencial, en nombroses cites i oportunitats que s'ofereixen de posar en valor el col·lectiu de les i els educadors físics esportius (EFE) sempre que el Col·legi hi és convidat.

20211111-APerezSaloOcupacio-BizBcn.jpg (182 KB)Per exemple, es podria esmentar, entre les oportunitats més recents, la presència al Saló de l'Ocupació en el marc d'una altra edició del BizBarcelona, en què la gerent del Col·legi, Alèxia Pérez García (col. 10230) va recordar que a hores d'ara el nostre sector és una bona veta d'oportunitats laborals. També es podria recordar la presència a Tarragona del company delegat Sergio Lou Mercadé (col. 10844) i el coordinador Dídac Bru García (col. 62852) al grup de treball Tarragona Saludable, encarregat d'una oferta variada a la ciutadania. I traslladant-nos a les terres de Ponent, Eduard Serrano Giménez (col. 52524), com a coordinador de la Delegació de Lleida acompanyava el president, Pere Manuel i Gutiérrez (col. 8570) a les XI Jornades Científiques de l'INEFC de Lleida, mentre que anteriorment Josep Castarlenas Llorens (col. 5332) va assistir en qualitat de delegat del Col·legi a la primera visita de la secretària general Anna Caula a les instal·lacions del mateix INEFC o a l'acte de presentació de l'INEFC Pirineus. Des de Girona, les nostres companyes Maica Rubinat Masot (col. 11593) i Marti Valverde Fresneda (col. 10029), delegada i coordinadora, respectivament, col·laboren amb la seva presència i aportacions en un rellevant grup de treball de Professionals per la Promoció de la Salut que promou els col·lectius professionals que hi estan vinculats, entre els quals també el nostre, i que així mateix organitza premis i jornades de reflexió sobre la vida saludable de la societat.

20211002-MRubinat-Girona-Professionals.jpg (399 KB)Però encara n'hi ha més, perquè des de l'Àrea Tècnica del COPLEFC, Marc Roset Roca (col. 57976) va anar a Amposta, al centre que l'EUSES té a les Terres de l'Ebre a impartir una sessió informativa als futurs professionals de l'activitat física i de l'esport per donar-los a conèixer el Col·legi i situar-los en una perspectiva laboral futura; una activitat que es repeteix als altres centres universitaris. I s'ha d'esmentar encara i afegir-hi la presència dels membres de la Junta i de la Comissió Directiva especialment a actes acadèmics, ja sigui d'inici de curs o bé de lliurament de millors expedients, com els que es fan en jornades anuals d'alumni dels diversos centres universitaris on s'imparteix el Grau en CAFiE.

20210514-ReunioConstitutivaPIMECEsports.jpg (238 KB)A aquesta diversitat d'activitat, caldria sumar-hi les reunions institucionals de les quals també hem anat informant d'una manera particular, atesa la significació que tenen, ja sigui amb els departaments de la Generalitat amb vinculació més directa, com són els de la Presidència, mitjançant la Secretaria General de l'Esport i l'Activitat Física, o el d'Educació i el de Salut, però igualment amb el d'Empresa i Treball, i altres reunions de no tan alt rang amb ajuntaments o diputacions. A més, no s'ha d'oblidar que el COPLEFC busca sinergies amb actors capdavanters de l'escena laboral, com ho és PIMEC Esport, tota una novetat que era inexistent fa tres anys i de la qual el president és un company col·legiat, August Tarragó Sàbat (col. 7780) i Pere Manuel n'és el vicepresident, càrrec que serveix per al diàleg en un nivell més polític per aconseguir beneficis per als nostres professionals, com a grup d'opinió i  pressió als dirigents.

20211102-Impuls-SQualitat.jpg (204 KB)Aquesta és només una mostra que vol deixar constància de tot un ventall d'activitat a la qual s'ha d'incorporar la que genera el desig d'impulsar el Segell de Qualitat del Sistema Esportiu de Catalunya, una nova aposta del Col·legi perquè el conjunt de la societat rebi els serveis que es mereix, tal com recull el que és la missió, visió i valors del COPLEFC, en defensa de la ciutadania i alhora dels professionals que s'hi relacionen.

Tot plegat, es tracta d'un veritable entramat de vincles amb organitzacions i entitats que el COPLEFC va enfortint tant com pot i que comporten un cúmul d'activitat que de vegades no és manifesta prou, però que ocupa tota l'organització, tal com les successives memòries després recullen, però que resulta necessari de donar a conèixer una vegada més amb aquesta pinzellada informativa.


Recull d'imatges d'algunes activitats que el Col·legi du a terme arreu del territori i amb tota mena d'agents col·laboradors

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.