Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

El Concurs Fotogràfic, 23a edició

03/09/2021

Catalunya

El COPLEFC no falta a la cita i convoca una nova edició, adreçada al conjunt de col·legiats i associats

Com sempre, la finalitat del Concurs Fotogràfic és destacar els valors i les emocions que suscita la pràctica de l'activitat física i de l'esport en qualsevol de les seves manifestacions. Els interessats poden presentar-hi fins a tres instantànies en format digital dins el termini del Concurs, que finalitza el 3 d'octubre de 2021; a un mes vista d'aquesta data, esperem que repasseu les imatges captades durant l'estiu o en altres moments de l'any per poder recollir un gran mosaic de moments viscuts d'activitat física i esportiva.

Cal recordar que el resultat final és la conseqüència d'una votació popular inicial entre les i els membres del COPLEFC, que seleccionen les deu imatges finalistes. Són aquestes imatges les que passen a la valoració del jurat, que posteriorment emet el veredicte i estableix la fotografia guanyadora, recompensada amb un premi en metàl·lic de 400 euros. L'acte de lliurament formal té lloc durant la reunió de l'Assemblea General.  Tota la llarga trajectòria d'aquest Concurs més que consolidat, ja que aviat assolirà el primer quart de segle d'existència, es pot visitar aquí.

La darrera fotografia guanyadora va ser presentada per Cristina Caballero Nogales (EFE 56868), titulada Tot fent camí. La imatge destaca el valor de la companyonia, així mateix com el valor de l'activitat al medi natural i, fins i tot, apel·lant a un dels lemes del COPLEFC, que "junts es va més lluny", en un camí incert però sens dubte apassionant.

Per presentar fotografies al Concurs Fotogràfic, fes clic aquí. I consulta totes les bases en aquest enllaç.

Un tast de la galeria d'imatges premiades:

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.