Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Cros a Tortosa als Jocs Escolars

12/11/2022

Terres de l'Ebre

La Delegació de Terres de l'Ebre hi col·labora amb el CE del Baix Ebre i el Col·legi Sagrada Família

El matí del divendres 18 de novembre es celebrarà el III Cros Escolar del Col·legi Sagrada Família en el marc dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. En aquesta avinentesa, la Delegació del COPLEFC a les Terres de l'Ebre aportarà col·legiats que faran l'escalfament corresponent per als participants, en una activitat conjunta amb el Consell Esportiu del Baix Ebre, entitat amb la qual existeix un conveni de col·laboració. Una col·laboració, però, que també tindrà una altra vessant, ja que hi haurà dues intervencions divulgatives i de conscienciació, mitjançant Dídac Carles Pérez (col. 62800), que parlarà sobre activitat física i salut, i Alba Encina Saladrigas (col. 66688), que s'adreçarà als alumnes participants al Cros sobre la relació sobre esport i gènere amb una mirada actual i normalitzadora. 

Igualment, cal destacar la implicació d'alumnes del darrer curs del Grau en CAFiE  de l'EUSES Terres de l'Ebre, com a activitat de l'assignatura Disseny i Intervenció de l'Educació Física, en la coordinació i organització de l'esdeveniment. Un cop més l'alumnat del centre i d'altres del territori estan convidats a participar-hi. Enguany té un canvi de format ja que serà al matí, però l'essència segueix sent la mateixa, que és potenciar la pràctica esportiva dels infants i joves.

Els objectius dels JEEC

L'objectiu principal dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya és el foment de la pràctica esportiva com a eina educativa, participativa i convencional del màxim nombre de joves escolars.

Aquesta pràctica ha de ser compatible amb la transmissió de valors formatius i pedagògics (responsabilitat, solidaritat, respecte, compromís, tolerància, treball en equip, acceptació de les normes…).
Cartell-JocsEscolars2022.jpg (255 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.