COPLEFC Emprèn 2019 espera el teu projecte
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

COPLEFC Emprèn 2019 espera el teu projecte

El programa de suport a l'emprenedoria del COPLEFC espera projectes

Avui, 18 de juny, la Sala de Graus de la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona ha acollit la presentació pública d'una nova edició del programa d'emprenedoria COPLEFC Emprèn.

Després de l'edició 2018, que es va plantejar com una primera aproximació entre un públic col·legial i d'associats al COPLEFC i que va ajudar a resoldre nombroses consultes, a més d'atendre visites interessant-se per conèixer més de prop el programa, enguany ja es vol aconseguir la maduració de projectes emprenedors que puguin gaudir de totes les vessants necessàries de gestió i fer el salt a un posterior finançament.

L'acte ha comptat amb la participació del professor de la Facultat d'Economia i Empresa de la UB Xavier Triadó, que treballa en l'àmbit de l'organització d'empreses i que ha recordat l'increment d'estudis sobre esport que es basen en l'evidència científica i el seu pes superior al 2% del PIB de Catalunya, elements que el fan interessant de ser considerat com a qüestió de gestió econòmica i empresarial.

Tot seguit, Òscar Duran, com a tresorer del COPLEFC, ha posat èmfasi en la nova imatge del Col·legi, que simbolitza el nou logotip, tot representant la confluència dels professionals dels diversos àmbits. La vessant empresarial i econòmica està vinculada amb la Comissió d'Experts de Gestió i Economia de l'Esport, de la qual Carles Combarros com a responsable, i així mateix membre de Xarxa Capital, és qui ha impulsat el projecte COPLEFC Emprèn, enguany ja en la segona edició.

A més dels continguts, ha volgut destacar la importància dels agents col·laboradors amb què es compta en el programa, ni més ni menys que la mateixa Facultat d'Economia i Empresa de la UB, però també la Comissió d'Economia i Finances de l'Esport del Col·legi d'Economistes de Catalunya, que és presidida per José María Gay de Liébana i amb la vicepresidenta Mari Paz Corominas, a més de la Secot, com a associació de voluntariat sènior d'assessorament empresarial, que vol acostar el que és la realitat a les idees de negoci que li plantegen els joves emprenedors. També estan implicats en el programa del COPLEFC la patronal dels centres des fitnes de Catalunya (ADECAF), la consultoria Wellness & Sport Consulting, que lidera Pablo López de Viñaspre; una publicació de llarg recorregut en el coneixement del món de l'esport Trade Sport, a més de Salomó&Bonet Godó (assessors), Llorente&Cuenca, DF, Brand and Motion Design, i professionals a títol individual de reconegut prestigi com són Francesc Solanellas i José Pedro Tarango. El programa gaudeix del suport de la Secretaria General de l'Esport, que en aquest acte era representat per Joaquim Perisé, cap del Gabinet de Gerard Figueras.

En un intercanvi d'opinions entre els assistents, Alèxia Pérez, com a gerent del COPLEFC, ha insistit en la voluntat del Col·legi, a l'hora d'impulsar aquest programa, que "no es tracta d'aconseguir un gran nombre de projectes emprenedors, sinó de promoure entre el nostre col·lectiu professional, la llavor i el neguit de l'emprenedoria", tot al·ludint a les característiques que els altres membres que participaran al Consell Assessor encarregat de seleccionar i incloure els futurs emprenedors ja havien esmentat. Sens dubte, el COPLEFC Emprèn vol generar oportunitats i al mateix temps buscar l'èxit sobretot en un mitjà i llarg termini.

Un futur que Jaume Ferrer, des de Trade Sport, li agradaria "vinculat no solament a la tecnologia, sinó també amb un profund component industrial, és a dir, d'articles esportius en els seus múltiples vessants".

La presentació de candidatures finalitzarà el proper 15 de juliol i al setembre es preveu la reunió corresponent del Consell Assessor.

Amb la col·laboració de:
PartnersCoplefcEmpren2019.jpg (52 KB)
I amb el suport de:
Logo-EsportCatalà.png (7 KB)