COPLEFC Aula. Comunicació no verbal: eines d'exposició oral
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

COPLEFC Aula. Comunicació no verbal: eines d'exposició oral

Presentació del curs:

Entrenant la intel·ligència no verbal es desenvolupen de forma sorprenent les habilitats dels professionals de tots els sectors i nivells.

Són àmbits especialment sensibles els que estan en contacte directe amb clients per oferir la millor customer experience en sectors especialment exigents, com alumnes, tribunals o públic.

A més, els perfils tècnics/docents són els que més solen necessitar l'entrenament en les anomenades soft skills.


Objectius:

Dotar el/la docent especialista en Educació Física dels coneixements i de les eines bàsiques necessàries per millorar la seva comunicació en la seva tasca docent, exposicions i superació del tribunal.

  

Horari:

Dilluns 18 de novembre, de 18 a 20 h

INEFC de Barcelona (Aula Magna 2)

 
Professorat: Teresa Baró Catafau_94A0688.jpg (599 KB)

Especialista en comunicació personal en l'àmbit professional. Té una llarga experipencia en consultoria de comunicació directiva i entrenament de professionals en tots els sectors. Col·labora com a ponent en diverses universitats espanyoles i mexicanes, i dissenya formacions i continguts per a àmbits específics com la salut, educació, publicitat o turisme, entre d'altres.

És fundadora i directora de Verbalnoverbal, una consultoria especialitzada a desenvolupar competències comunicatives en tots els nivells de l'empresa.

Realitza una important tasca divulgadora com a conferenciant internacional, escriptora i creadora de continguts. És col·laboradora habitual als mitjans de comunicació i està present a les principals xarxes socials.

És autora de La gran guia del llenguatge no verbal, Manual de la comunicació personal d'èxit i Guia il·lustrada d'insults, tots publicats per Paidós.

teresa baro llibres.jpg (101 KB)

 

Destinataris:

Col·legiats i associats al COPLEFC.

Si no ets col·legiat ni associat i vols tramitar la teva col·legiació o associació, clica aquí.

Preu i inscripció:

  • 20 euros, col·legiats o associats
  • GRATUÏT inscrits al curs d'oposicions 2019


Inscripció al curs, clica aquí.