Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

¿Coneixes el detall de les sortides professionals?

31/05/2024

Catalunya

El dia 4 de juny el Consejo COLEF ofereix un seminari web amb les conclusions de l'informe actualitzat

El Consejo COLEF ha elaborat l'informe Sortides professionals del grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, en què explora la normativa i busca les activitats professionals que només els titulats amb el grau o llicenciatura en CAFiE poden exercir, però també fa èmfasi en les tasques compartides amb altres professionals de l'esport amb titulacions o certificats de menys qualificació. Conèixer la realitat amb tots els seus matisos és molt important per poder exercir una professió que la normativa estatal reconeix com a "titulada i col·legiada", i que la disposició final sisena de la Llei espanyola 3/2022, de l'esport, estableix que s'anomenarà dels educadors físics esportius.

Per tot plegat, des del COPLEFC animem el col·lectiu professional de Catalunya a seguir el seminari web previst per al dia 4 de juny, a les 13.00 hores, a través del canal Consejo COLEF de YouTube, així com a conèixer l'informe elaborat, amb tots els matisos i raons que permet el desplegament normatiu existent.

Com es recorda en la presentació de la sessió i del document que es presenta: "Cal primer que els professionals titulats en CAFiE tinguem clar quines són aquestes sortides professionals, i després, podrem dir a la societat, ben alt i clarament, a què ens dediquem, i per què la nostra formació és necessària per poder fer-ho".

Ja es pot insistir, per començar, que tres àmbits exigeixen el nostre nivell de titulació, com són els que fan referència a direcció tècnica, docència i preparació física.  

L'encarregat de la sessió, atesa la importància de la qüestió, serà el mateix Vicente Gambau i Pinasa (col. Galícia 8916), com a president del Consejo COLEF, que donarà tota la informació continguda al treball elaborat des del Consejo.

Llegeix l'informe: enllaç.

Recorda, 4/06/2024, 13.00 hores, canal YouTube: enllaç.

Cartell del COPLEFC: enllaç.
ConsejoCOLEF-SortidesProfessionals-.png (6.36 MB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.