Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Carnet Jove Connecta't amb l'Esport

13/09/2018

Educació Barcelona

El COPLEFC participa per primera vegada en el programa de l'Agència Catalana de la Joventut

Ahir, 12 de setembre, es va lliurar el guardó del Connecta't amb l'Esport, juntament amb la resta de modalitats d'aquest programa del Carnet Jove. A la sala d'actes de la Direcció General de Joventut, a Barcelona, van parlar la directora general de Joventut, Marta Vilalta, i el director de l'Agència de la Joventut, Francesc Poch. En el torn dels guardonats, David Moya Barragà va representar tots els dotze becats.
CarnetJove18-Lliurament.jpeg (204 KB)
En el cas de l'esport, el guardonat amb aquesta Beca rebrà una estada formativa en pràctiques al FC Barcelona, a l'àrea d'alt rendiment, amb els preparadors físics dels esports professionals, juntament amb l'import de 5.000 euros, d'acord amb els requisits de la convocatòria. Per la seva part, el COPLEFC li oferirà la col·legiació gratuïta, tant al guanyador com als altres quatre candidats finalistes, segons la decisió de la Comissió de Valoració, amb integrants de l'Agència Catalana de la Joventut o de la Direcció General de Joventut, persones reconegudes de l'esport i del FC Barcelona.

Tots els candidats havien de presentar  per participar-hi un projecte de preparació d'una pretemporada d'una durada de quatre setmanes per a un dels equips del Futbol Club Barcelona (de futbol o bé seccions) a fi de preparar o posar en la millor situació l'equip de cara a l'inici del període competitiu.

Segons les bases, el destinatari de la Beca ha de ser estudiant del darrer curs o bé graduat de CAFiE, ja que l'objectiu és promoure l'accés professional dels joves entre 16 i 31 anys en l'àmbit de les ciències de l'activitat física i esportiva, en concret dins el camp dels preparadors físics.

A més del guanyador, David Moya Barragà, els finalistes han estat: Oscar Balaguer, Adrià Dueso, Marc Vives i Pau Costa, igualment premiats pel COPLEFC amb la col·legiació gratuïta.
  ConnectatEsport-20180912-02.jpg (81 KB)  ConnectatEsport-20180912-01.jpg (80 KB)
Dos moments de l'acte, David Moya amb Pere Manuel, i un moment del parlament en nom dels becats en el programa del Carnet Jove. A la fotografia superior: el guardonat amb Marta Vilalta (directora general de Joventut) i Francesc Poch (director general de l'Agència Catalana de la Joventut).