Canal Whatsapp COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Canal Whatsapp COPLEFC

Més rapidesa, màxima actualitat, més proximitat, aquests són els trets definidors del nou canal que el Col·legi posa a l'abast

L'estat d'alarma arran del coronavirus i la necessitat d'estar informat al moment de les novetats constants han esperonat una eina comunicativa com és el canal whatsapp, en què un grup de distribució rep informació amb la màxima rapidesa, actualitat i proximitat, aprofitant la universalitat dels telèfons mòbils actualment. En aquest canal la comunicació és unidireccional, no s'hi estableix retorn, atès que no és la seva funció, coberta per tota la resta de mitjans existents d'interacció entre el Col·legi i la comunitat de col·legiats i associats, com són el correu electrònic, el telèfon i fins i tot l'atenció presencial.

La primera passa del Canal Whatsapp COPLEFC es va fer el 25 de maig passat sobre la qüestió de les fases de la desescalada. I la primera llista de distribució va informar immediatament un conjunt de 363 persones col·legiades o associades. Es tracta d'un canal no periòdic, sinó concebut per donar resposta a la immediatesa i la imprevisibilitat dels esdeveniments.

D'aquesta manera el COPLEFC puja un nou esglaó en la proximitat amb les persones col·legiades i associades i està amatent a les aplicacions d'avantguarda tecnològica per fer-ho possible. A partir d'ara només cal que aquestes llistes augmentin, tot donant compliment a la necessitat individual d'informació, però alhora reforçant el sentiment de pertinença al col·lectiu.

Aquesta és una acció més per fer COPLEFC. Suma-t'hi aquí.

ActeMoritz_318.jpg (313 KB)