Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Borsa de Treball, més proximitat

09/05/2019

Des d'aquest mes de maig els col·legiats i associats tenen un nou servei a l'abast per conèixer les darreres ofertes

El mercat laboral del nostre sector és molt dinàmic. Sens dubte, la Borsa de Treball és una de les raons d'acompanyament professional que ofereix el Col·legi i dels serveis més demanats pel col·lectiu. Amb la voluntat de facilitar el coneixement de les ofertes de feina i la possibilitat d'accedir-hi, ara és possible estar informat diàriament de les noves ofertes incorporades.

El procediment per disposar d'aquests continguts és molt senzill i segueix la filosofia del Col·legi de facilitar la màxima autonomia de l'usuari, que només ha d'accedir a la intranet i en l'apartat El Meu Perfil, activar-ho des de Missatgeria.

Les dades de la BT 2019

Tal com recull la Memòria 2018 del Col·legi, la Borsa de Treball (BT) va rebre l'any passat un total de 959 ofertes, especialment provinents de Catalunya, però també d'Espanya i fins i tot algunes de caràcter internacional. Per àmbits professionals, el rànquing va quedar així: activitat física i salut (350), esport i rendiment (287), docència (92), gestió esportiva (82), recerca (6) i medi natural (6), entre d'altres.

Pel que fa a la tipologia laboral, es reclamen com a professionals: preparador, entrenador esportiu, monitor de lleure i monitor esportiu, a l'àrea d'activitats esportives i rendiment; director esportiu, gerent, director d'instal·lació, tècnic municipal, cap d'Esport d'ajuntament i coordinador, a l'àrea de gestió esportiva; entrenador personal, monitor aquàtic i monitor de fitnes, a l'àrea d'activitat física i salut; i a l'àrea de docència: mestre de primària, professor de secundària i professor universitari.

La plataforma de la Borsa de Treball es manté com la majoritària del sector en la demanda de professionals qualificats.

Incorpora el nou servei aquí.
BorsaTreball-Exemple-NLParcial.jpg (92 KB)