Borsa de treball de personal docent
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Borsa de treball de personal docent

28/07/2020

Educació Catalunya

El Departament d'Educació obre a partir d'avui la borsa de treball per a interins

Avui, 28 de juliol, comença el termini de presentació de sol·licituds per incorporar-se a la Borsa de treball de personal docent del Departament d'Educació de la Generalitat, que acabarà el proper 17 de febrer de 2021. Cada curs escolar el Departament d'Educació confecciona una llista única a Catalunya de les persones candidates a cobrir interinament llocs de treball vacants en centres educatius públics del Departament.

Pel que fa al funcionament, els i les col·legiades que hi estiguin inscrites, hauran d'estar atents a la comunicació telemàtica prevista, i consultar les seves dades disponibles mitjançant una consulta en línia, gràcies al codi d'usuari de l'XTEC o bé amb el codi del registre d'usuari temporal que facilita el mateix sistema.

Tota la informació sobre la Borsa, normativa, requisits d'incorporació, així com cossos i especialitats convocats, juntament amb la sol·licitud i les comprovacions corresponents, s'han de consultar en aquest enllaç.

Altres calendaris

A final d'agost són previstos els nomenaments telemàtics d'estiu. D'altra banda, d'acord amb la necessitat, si s'escau, de canvis en les dades de la Borsa d'interins, el proper període per efectuar-ne està establert entre els dies 14 i 21 de setembre de 2020.

BorsaInterins2020-21-03.jpg (237 KB)