Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Begudes energètiques?

28/01/2021

Educació Barcelona

Comença el 2021 de COPLEFC Aula amb aquesta trobada virtual en col·laboració amb la Fundació Esportsalus

El proper dia 8 de febrer es reprèn l'activitat de formació continuada del COPLEFC Aula, mitjançant una nova trobada virtual, en aquest cas centrada en l'ús inadequat del consum de begudes energètiques entre els adolescents. La trobada virtual és una nova col·laboració amb la Fundació Esportsalus i en aquest cas s'adreça a la comunitat educativa per debatre els riscos i inconvenients que poden presentar aquesta mena de begudes que inicialment es presenten com a totalment positives i activadores.

El ponent, el psicòleg Albert Soldevilla (col. 12999 del COPC), responsable de formació de l'esmentada Fundació Esportsalus i psicòleg esportiu, donarà eines al professorat per despertar el pensament crític i, així mateix, presentarà un material que pot ser el contingut d'una sessió amb els alumnes durant la classe d'Educació Física. El taller inclou tant la guia didàctica corresponent, com la presentació de la sessió en si mateixa en format PowerPoint.

La participació, com és habitual, és gratuïta, però cal fer-hi la inscripció prèviament aquí.  

Tots els detalls d'aquesta trobada virtual del COPLEFC Aula, aquí.

Més informació sobre Fundació Esportsalus.

Logo-Fund-Esportsalus.jpg (6 KB)
 SignaturaEsportsalus-02.jpg (268 KB)
Rafael Nebot (col. 5771) i Marionia Corbella (col. 5379), president del Patronat i gerent de la Fundació Esportsalus, respectivament, amb Pere Manuel

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.