Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Beca Carnet Jove Esport + COPLEFC

El Col·legi premia amb un any de col·legiació gratuïta el guanyador i també els finalistes

La Beca Carnet Jove Connecta't a l'Esport és una de les dotze modalitats que ofereix l'Agència Catalana de la Joventut per facilitar l'accés professional dels joves al món laboral, en aquest cas en l'àmbit de les ciències de l'activitat física i esportiva, i més concretament en el camp dels preparadors físics.

Una oportunitat a la qual el COPLEFC se suma per segon any consecutiu aportant un any de col·legiació gratuïta a tots els finalistes del procés de selecció, ja que constitueix una magnífica oportunitat per renovar l'aposta per l'excel·lència entre els joves professionals participants, que poden arribar a ser estudiants del darrer curs del Grau en CAFiE.

Els altres agents col·laboradors en la Beca Carnet Jove Esport són: d'una banda, el FC Barcelona, club on es du a terme l'estada formativa en pràctiques tot al llarg d'una temporada, amb un volum aproximat de 880 hores d'activitat, de setembre del 2019 a juliol del 2020, i, d'altra banda, l'Obra Social "la Caixa", que també col·labora en aquest programa.  

El beneficiari tindrà l'oportunitat de posar en pràctica els seus coneixements com a preparador físic ajudant en l'avaluació del rendiment dels jugadors, recollint dades i fent l'enregistrament dels entrenaments per al seu tractament posterior, i participant en les diferents seccions esportives professionals, entre d'altres.

Per optar a la beca, calia presentar un  projecte de preparació d'una pretemporada, amb una durada d'una setmana per a un dels equips del FC Barcelona (de futbol o bé d'alguna secció), amb l'objectiu de preparar o posar en la millor situació l'equip amb vista a l'inici del període competitiu. La proposta d'exercicis s'havia d'acompanyar de les explicacions escaients amb especificació de les millores perseguides (la velocitat, les càrregues de treball, el rendiment aconseguit, la força...). Tot un dossier que el Col·legi valora molt positivament, pel que suposa de professionalització i implantació científica en la pràctica esportiva de rendiment.

Enguany, els finalistes que disposaran de la col·legiació gratuïta durant un any són els següents: Albert Fíguls Carulla, Eduardo Caro Balada, Hector Ortega Redó, Irene Andújar García, Oscar Balaguer Cabeza, Salvador Lluís Miró Moyà i  Pau Costa García.

A més a més, com a guanyador de la Beca Carnet Jove Connecta't a l'Esport, Pau Costa podrà efectuar l'estada formativa a La Masia del FC Barcelona i rebrà, així mateix, la dotació econòmica prevista de 7.000 euros.

Pau Costa García gaudirà de la Beca Carnet Jove Connecta't a l'Esport.
Connectat.jpeg (122 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.