"Aviat no hi trobareu res"
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

"Aviat no hi trobareu res"

El COPLEFC s'afegeix a la campanya per reclamar una vegada més que l'esport és un servei essencial

Impulsada per la UFEC, Indescat, Gestiona, l'Associació Empresarial de Clubs de Natació i el COPLEFC, la iniciativa posa l'accent en la reiterada incidència sobre el conjunt de persones, treballadors, empreses... del sector de l'activitat física i de l'esport, que ens deixarà amb un panorama on "aviat no hi trobareu res". La queixa apel·la a les instàncies polítiques i sanitàries a canviar d'estratègia. Perquè si el criteri d'aplicació de mesures és el de la seguretat, la pràctica de l'esport i de l'activitat física amb les mesures que s'estan aplicant, no haurien de tenir cap impediment. Això vol dir que s'ha de permetre que les instal·lacions romanguin obertes i les competicions estiguin en marxa, és a dir, amb les empreses, els treballadors i les persones en funcionament, i fent precisament allò que, alhora, és una part de la solució, perquè l'activitat física i l'esport mantenen la salut corporal, augmenten la salut emocional i ocupen els usuaris en el gaudi i no pas en la preocupació psicològica.

En aquest sentit, el COPLEFC, com a membre de PIMEC, també impulsarà la intervenció de la patronal de les petites i mitjanes empreses i dels autònoms de Catalunya, un teixit que fins fa ben poc agrupava més del 98% del món empresarial, i que s'està veient afectat per les decisions per enfrontar-se a la pandèmia amb uns recursos econòmics absolutament insuficients com a resposta.

Un altre front obert del Col·legi és l'impuls de la campanya pròpia "El COPLEFC activa Catalunya", per combatre un dany directe provocat per la situació sanitària que vivim, com és l'intrusisme professional a través especialment de les xarxes. Per això mateix, cal insistir i recordar en la necessitat social que els usuaris es posin en mans de professionals amb formació oficial reglada. El web www.coplefcactivacatalunya.cat posa en contacte la ciutadania i els professionals per fer activitat física segura.
COPLEFC-Activa-Catalunya.png (28 KB)