Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Assemblea General 2021

21/04/2021

Catalunya

El 29 d'abril, data de la reunió de l'Assemblea General, novament en format telemàtic

Si l'any passat ja es va haver de fer la reunió de l'Assemblea General amb caràcter telemàtic, la realitat és que la situació encara no ha millorat prou com per canviar-ne la modalitat, ja que malgrat que pugui haver-hi expectatives favorables a mitjà termini, no és de cap manera la millor opció en la gestió de cap entitat ni, per descomptat, del Col·legi. La decisió adoptada per la Junta es basa en la voluntat de no continuar sense la ratificació de tot el col·lectiu del COPLEFC respecte de les activitats que cal emprendre, mantenir o abandonar. Per això el dia 29 d'abril, a les 18.00 hores, els interessats a prendre-hi part disposaran de la connexió privada corresponent (cal inscripció prèvia aquí), que permetrà intervencions quan correspongui, al marge que també es podrà seguir pel canal de Youtube del Col·legi.

Prèviament a la reunió, i d'acord amb els terminis legals establerts, els integrants del COPLEFC tenen a la seva disposició tot el material necessari per prendre les decisions escaients (enllaç) pel que fa a aprovació, si escau, de l'acta anterior, de la memòria anual del 2020, així com del tancament de l'exercici econòmic 2020, juntament amb els objectius i projectes en aquest 2021, acompanyats pel pressupost  de l'exercici present i la decisió sobre les quotes col·legials. A més, és clar, de poder opinar i parlar de qüestions que puguin interessar al col·lectiu.

I a continuació, encara en aquesta modalitat telemàtica, es durà a terme la part de reconeixement al col·lectiu professional en les diverses etapes, des de la inicial de futurs professionals mitjançant el reconeixement als millors expedients universitaris, com també a l'excel·lència de recerca que signifiquen tant els treballs finals de grau (TFG) com les tesis doctorals, fins a arribar a aquells companys que sumen el seu quart de segle amb el COPLEFC i també dels que es jubilen. D'altra banda, la professió, retratada en alguna de les seves múltiples vessants, tal com recull el Concurs Fotogràfic ja en la seva vit-i-dosena edició, també tindrà el seu espai.

Per anar-se posant en context, els interessats poden veure el vídeo de la reunió de l'Assemblea General de l'any passat:

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.