Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Acte d'entrega del Segell de Qualitat

El COPLEFC organitza la primera edició de lliuraments del Segell de Qualitat a professionals, entitats i empreses

El proper dia 24 de novembre, a les 19.00 hores, el COPLEFC farà a l'INEFC de Barcelona l'acte d'entrega dels primers certificats i guardons a professionals, entitats i empreses que han superat el procés d'auditoria externa del Segell de Qualitat del sistema esportiu català.

En aquest acte es lliuraran un total de disset distincions, uns certificats que situen els seus mereixedors al punt més alt de la piràmide de la qualitat dels serveis d'activitat física i esportiva que s'ofereixen a la ciutadania.

Amb tot el desplegament que fa possible assolir aquestes distincions, el COPLEFC aposta per un canvi de paradigma centrat a desenvolupar el Moviment Q Sport, concebut com un enfocament global sobre l'activitat física i esportiva destinat en primer lloc als agents implicats del sector, però també a la societat en general, amb el desig que aquesta assumeixi com a pilars fonamentals la professionalitat i la qualitat en la prestació dels serveis d'activitat física i esportiva. Unes bases que aporten garanties i seguretat a les persones usuàries d'aquests serveis i que a més a més eviten pràctiques fraudulentes i d'intrusisme professional. Perquè no es pot passar alt que, en l'activitat física i esportiva, també està en joc la salut de les persones.

Els destinataris d'aquest primer lliurament de certificats seran els ajuntaments de Sant Andreu de la Barca,  Sant Boi de Llobregat i Montornès del Vallès, el Patronat Municipal d'Esports de Tarragona, la Piscina Municipal de Roses, així com les entitats i empreses Mètode WAVE (Dani Martínez), Impuls esport per a tothom (Jordi Sansabrià), Slowfit (Lucas Leal), Aquateràpia (Ester Teixidor i Mario Lloret), Esportec Outdoor Sport SL (Oriol Bové Palau).

El Moviment Q Sport i el Segell de Qualitat

Adherir-se al Moviment Q Sport suposa un compromís per la millora de la qualitat com a agent del sector esportiu català. Només cal: 1)  fer una declaració responsable del compromís en la millora de la qualitat i el compliment del marc legal exigible, i 2) fer el test Q, que permet identificar les millores que caldrà implementar. A canvi, s'obté com a contraprestació entrar a formar part de la llista d'agents esportius compromesos amb la qualitat i un diploma acreditatiun"Sóc Moviment Q Sport".

Pel que fa al Segell de Qualitat, la iniciativa pretén esdevenir la referència de qualitat que necessita el sistema esportiu català en totes les seves vessants, actualment  en les modalitats d'instal·lació esportiva, serveis professionals i gestió esportiva municipal.

Gràcies a aquests segells, les instal·lacions esportives podran generar valor útil en els usuaris; garantir els resultats de millora de la salut, rendiment i habilitat motriu, i disposar d'una eina de millora constant de la instal·lació. Per la seva part, els professionals seguiran una metodologia útil per assolir els resultats en els usuaris; disposaran d'una eina que permet reforçar l'execució professional, i acreditar un instrument que garanteix l'excel·lència. En el cas de la gestió esportiva municipal, la finalitat del Segell és permetre gestionar els seus serveis i centres de forma útil, transparent i accessible  a la seva ciutadania; disposar dels documents normatius actualitzats que regulen el sistema; liderar el sistema esportiu al seu àmbit en simbiosi amb els altres agents: privats i associatius, i, en definitiva, incloure  tot l'impacte que genera l'esport al municipi.

L'acte se celebrarà a la Sala d'Actes de l'INEFC de Barcelona i és obert a tothom, amb inscripció prèvia: enllaç.

PROGRAMA

18.15 h Photocall als guardonats i breus entrevistes
18.45 h Vídeo del Segell de Qualitat
19.00 h BENVINGUDA i obertura de l'acte.
19.15 h PRESENTACIÓ del Segell de Qualitat.
19.30 h CONVERSA: compartint experiències amb diferents guardonats.
20.00 h ENTREGA dels Segells de Qualitat de GESTIÓ ESPORTIVA MUNICIPAL
20.15 h ENTREGA dels Segells de Qualitat de SERVEIS PROFESSIONALS ESPORTIUS
20.30 h ENTREGA dels Segells de Qualitat d'INSTAL·LACIÓ ESPORTIVA (MODEL ABONAMENT)
20.45 h FINAL. Fotografia de família i copa de cava de cloenda
Invitacio-SegellQualitat.jpg (102 KB)
Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.