Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

18 càpsules d'actualització de coneixements

21/10/2020

Educació Catalunya

COPLEFC Aula proposa a tota la col·legiació docent, l'oportunitat d'actualitzar i/o ampliar coneixements

L'actualització de coneixements és una eina bàsica per oferir una Educació Física de qualitat, objectiu del COPLEFC, que com entitat té al centre de la seva activitat, d'una banda els EFE en educació, professionals que imparteixen la matèria d'Educació Física als centres docents de tot Catalunya, i, d'altra banda, la ciutadania, en aquest cas la comunitat educativa i més concretament l'alumnat que assisteix a les classes d'Educació Física. És per això que ara s'ofereixen un conjunt ampli de continguts a tots els professionals que imparteixen la classe d'Educació Física, ja sigui en centres públics, concertats o privats. Es tracta d'un conjunt de divuit càpsules teòriques, impartides per reconeguts companys docents i en un cas per una experta en comunicació, que busquen la complementarietat entre els seus continguts, des de la programació fins a l'avaluació, o centrades també en l'aplicació de les TIC i la innovació, l'aprenentatge cooperatiu i la neuroEducació Física, entre d'altres qüestions. Específicament, els objectius són: dotar els assistents de la capacitat d'adaptar la programació didàctica a l'estructura curricular i normativa vigent, de desenvolupar competències per al disseny i la programació d'unitats didàctiques, i així mateix, d'identificar els elements claus que constitueixen una Educació Física de qualitat. 

Entre el professorat encarregat dels continguts d'aquestes càpsules hi ha el Dr. Carles González Arévalo (col. 10241), com a director, i Lluís Almirall Batet (col. 10637), encarregat de la necessària coordinació, i així mateix: Dr. Josep Solà Santesmases (col. 5413), Dr. Josep M. Piulachs (col. 11332), Dra. Meritxell Monguillot (col. 11280), Dr. Xesco Espar Moya (col. 52301), Dra. Eloïsa Lorente Catalan (col. 5731), Dr. Carles Zurita Mon (col. 10583), Òscar Trigo Díez (col. 8327), Diana Duaigües Olmos (col. 54541), Teresa Baró i Txema Córdoba Jiménez (col. 59443).

Els destinataris queden restringits a la condició de col·legiats o associats, raó per la qual tindran a la seva disposició els continguts a la intranet, en l'espai dedicat a seminaris web: enllaç, amb un cost de 45 euros. Qualsevol altre interessat, prèviament s'haurà de col·legiar.

20.-18-Càpsules-teòriques-d'actualització-pel-professorat-d'Educació-Física..jpg (286 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.