Logo COPLEFC INTRANET

Agenda

La competència motriu: base per l'oci actiu, la salut i el rendiment esportiu

27/06/2023, 09:00h a 14:00h - C/ Francesc Macià, 65 | 17190 Salt (GIRONA) - EUSES, Escola Universitària de la Salut i l’Esport

Activitat Física i Salut Educació Girona


Existeixen múltiples evidències que apunten que la pràctica d'esport i activitat física durant el temps de lleure està estretament relacionada amb la salut i la qualitat de vida del present, i el futur, dels infants i adolescents.  La qualitat i diversitat en la formació de la competència motriu esdevindrà un factor clau pel rendiment i la incorporació d'un hàbit d'activitat física saludable.

La formació dels tècnics responsables de l'esport extraescolar és determinant per aconseguir una intervenció que faciliti aquest procés educatiu.

Us proposem un Curs d'Estiu de 15 hores teòrico-pràctiques amb els següents objectius:

- Comprendre el desenvolupament motor dels infants i els adolescents.

- Argumentar la influència del desenvolupament motor harmònic i adequat sobre l'oci actiu, la salut i el rendiment esportiu.

- Valorar el desenvolupament motor dels infants i joves i la relació amb la competència motriu.

- Aplicar una metodologia adequada pel desenvolupament de la competència motriu mitjançant el treball de les habilitats motrius bàsiques i les capacitats condicionals durant la infància i l'adolescència.

- Programar una intervenció anual per a la millora de la competència motriu en base al desenvolupament de les habilitats motrius i les capacitats condicionals.

Més informació i inscripcions a: https://girona.euses.cat/estudis/la-competencia-motriu-base-per-loci-actiu-la-salut-i-el-rendiment-esportiu/ 

EUSES_CursCompetenciaMotriu_CAT.jpg (154 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.