Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Noves delegacions: Lleida Pirineus i Barcelona

El COPLEFC es reorganitza al territori per ser a prop de les facultats i tenir més proximitat amb la col·legiació


Una de les propostes de Pere Manuel Gutiérrez (col. 8570) durant la campanya electoral en què va sortir reelegit com a president, era buscar la proximitat del COPLEFC amb els futurs col·legiats, és a dir, tenir una implantació territorial que tingués més en compte el mapa de centres i facultats universitàries on s'imparteix el Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport. Així mateix, ja es proposava i es vol mantenir o incrementar la visibilitat i notorietat del Col·legi en una agenda cada vegada més atapeïda del sector, que en condiciona moltes vegades la presència, amb la qual cosa es perden oportunitats de representació dels professionals, així com l'establiment de contactes i relacions institucionals.


Amb aquest plantejament, precisament, s'ha establert la creació de dues noves delegacions, que són les de Lleida Pirineus, al capdavant de la qual hi haurà Carmen Ercilla González (col. 20263), que fins ara ocupava el càrrec de vicepresidenta, i també es posa en marxa la Delegació de Barcelona, amb Agustí Boixeda i de Miquel (col. 54472), després d'una llarga trajectòria en càrrecs de la màxima rellevància a l'INEFC. Les dues delegacions, a més a més, permetran d'acomplir un tercer objectiu igualment important per al COPLEFC, com és facilitar i aprofundir la vinculació amb el col·lectiu col·legial distribuït per tot el país.

Així doncs, el Col·legi queda organitzat pel territori de la manera següent:

Delegació de Girona: Araceli González Lafont (col. 4355)

Delegació de Lleida: Eduard Serrano Giménez (col. 52524)

Delegació de Lleida Pirineus: Carmen Ercilla González (col. 20263)

Delegació de Tarragona: Ramon Cuadrat Garcia (col. 9648)

Delegació de Terres de l'Ebre: Ignasi Fàbregues Barceló (col. 63036)

Delegació de Barcelona: Agustí Boixeda de Miquel (col. 54472)

Aquesta adaptació també ha estat possible perquè després de la pandèmia i de la penetració del món digital en la vida diària i també professional, les delegacions ja no es conceben com a espais físics, amb els costos afegits que comporten, sinó com a punts de representació corporativa, amb companys i companyes al capdavant de cadascuna, per nodrir una xarxa de contactes que continuen prestant els serveis corresponents, però sense les limitacions que implicaven les seus físiques.

D'acord amb uns principis de funcionament que ja fa anys que s'han anat implantant, el COPLEFC busca la màxima eficiència en la prestació de serveis, d'acord amb la rapidesa de resposta i una relació tan directa com sigui possible..
Boixeda-Ercilla-VisitaJunts(24-03-27).jpg (151 KB)
Fotografia amb els nous delegats, Agustí Boixeda (esquerra) i Carmen Ercilla (dreta), en la visita que membres del partit de Junts (amb Jordi Utiel al capdavant), amb Pere Manuel al centre i el vicepresident Xavier Nadal.

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.