Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Assemblea General, us hi esperem!

Es convoca l'Assemblea General per retre comptes del 2023

Després de la feina feta el mes de desembre passat en què es va dur a terme una Assemblea General preparatòria de l'any 2024 (com ja vam informar) i que va permetre aprovar-ne el pressupost, així com els objectius i les quotes, ara toca igualment retre comptes del que va significar el 2023, una vegada que es disposa de tota la informació corresponent.

Així doncs, es convoca l'Assemblea General, òrgan decisiu de tot el col·lectiu agrupat al COPLEFC, per al proper 22 de maig de 2024, al Centre Cultural el Casino de Manresa, aprofitant que ha assolit la distinció de Ciutat Europea de l'Esport, a la qual el COPLEFC dona suport i ajuda a omplir de contingut amb aquesta trobada professional, que representa la veu o el conjunt de veus de professionals educadors físics esportius.

Tot i una primera convocatòria per qüestions reglamentàries, la reunió s'iniciarà a les 19.00 hores en segona convocatòria. A més de la sessió presencial, per facilitar aquells membres que no puguin assistir-hi, s'ha previst el seguiment en directe a través de la plataforma Zoom. Però en qualsevol cas, cal confirmar l'assistència.

L'ordre del dia preveu la lectura i aprovació de la documentació referent a l'Assemblea General Ordinària que es va fer el desembre del 2023, com s'ha esmentat més amunt, com també de la Memòria anual 2023 i del tancament de l'exercici econòmic 2023 (amb l'informe auditoria corresponent). Després es donarà la veu al col·lectiu, perquè plantegi els dubtes més generals o propostes que es vulguin donar a conèixer a la resta del col·lectiu. Finalment, com sempre, la trobada esdevindrà una festa col·legial amb el lliurament dels premis dels diversos concursos fotogràfics els reconeixements acadèmics i de recerca per les tesis elaboradores i llegides durant el 2023, així per la fidelitat al COPLEFC i també per a qui que ja ha assolit la jubilació.

I com a continuïtat d'aquesta festa, els assistents podran departir entre ells en una pica-pica previst precisament com a moment distès de diàleg  i retrobaments.

Tota la documentació referent a l'Assemblea General està disponible a la intranet: enllaç.

Per a la millor organització de l'Assemblea, cal inscripció prèvia: enllaç.
Assemblea-Manresa(24-05-22).jpeg (168 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.