Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Trobada digital per a Tarragona i Terres de l'Ebre

08/07/2021

Tarragona

Dilluns, 19 de juliol, a les 13 h, s'hi presentarà el Segell de Qualitat del Sistema Esportiu Català

Les delegacions de Tarragona i Terres de l'Ebre convoquen el col·lectiu i entitats d'aquestes demarcacions per donar a conèixer de manera directa el Segell de Qualitat del Sistema Esportiu Català. Així, a més dels delegats de cada Delegació, juntament amb els coordinadors respectius: Sergio Lou Mercadé (col. 10084) amb Dídac Bru García (col. 62852) i  Jesús Martí  Esteller (col. 56490) amb Sònia Serratosa Grassot (col. 57760), Òscar Garcia Figueras (col. 7781), responsable de desenvolupament del Segell de Qualitat COPLEFC, presentarà pròpiament el Segell de Qualitat del Sistema Esportiu Català i els diferents segells que s'han elaborat en funció del seu àmbit d'aplicació: instal·lacions i equipaments esportius, gestió esportiva municipal, entitats esportives i centres educatius actius.

Després de la presentació que se'n va fer el mes de juny, la trobada vol difondre els continguts, les característiques i els beneficis del Segell de Qualitat del Sistema Esportiu Català, així com l'acreditació dels diversos segells i, també la manera d'adherir-se al Moviment Q Sport, que vol implantar, més enllà del Segell de Qualitat, un moviment de canvi basat en la cultura de l'excel·lència. 

La finalitat del Segell de Qualitat que està oferint el COPLEFC busca la millora del sistema esportiu català afegint més valor a la gestió dels agents que en formen part, així com esdevenir un referent de qualitat pels ciutadans.

Més informació sobre el Segell de Qualitat del Sistema Esportiu Català.

Per assistir telemàticament a la Trobada Digital, cal inscripció prèvia aquí. L'acte es farà via Zoom.

 SegellQualitat-01.jpg (65 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.