Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Enquesta sobre tendències 2025 al sector del fitnes

El Consejo COLEF col·labora amb Valgo i la Universidad Autónoma de Madrid

L'objectiu d'aquesta enquesta és identificar les tendències generals al sector del fitnes per a l'any 2025, tal com es fa amb altres enquestes internacionals existents. En aquest cas, però, l'àmbit d'estudi és el conjunt de l'Estat espanyol. I el COPLEFC, que ja ha col·laborat a difondre altres edicions d'aquesta recerca, renova d'aquesta manera l'interès a conèixer i anticipar escenaris futurs pensant en el col·lectiu col·legial que té el seu centre d'activitat professional en aquest àmbit. Per això, si treballes al sector pots col·laborar-hi exposant les teves  expectatives d'acord amb el qüestionari.  Cal recordar que com més participació tingui l'enquesta, resultats més precisos es podran obtenir.

Presentació dels organitzadors

Des de 2017 la Universitat Autònoma de Madrid i la Consultora Valgo promouen i elaboren l'enquesta nacional sobre tendències en el sector del fitnes a Espanya, per mitjà de la qual es disposa d'un seguiment de les tendències del fitnes en els entorns comercial, comunitari, clínic i corporatiu per a l'any previst, en aquest cas el 2025.

L'enquesta es distribueix a diversos milers de professionals per tractar d'identificar les principals tendències del sector  al nostre país i es fa de manera coordinada amb l'Enquesta Mundial de Tendències del Fitnes que elabora el Col·legi Americà de Medicina Esportiva (ACSM), així com altres enquestes semblants a diversos països del món.

Com en anys anteriors, els resultats de l'enquesta es publicaran en espanyol en la Revista Retos, així com una síntesi en anglès en la revista Health & Fitness Journal de l'ACSM, juntament amb els resultats d'enquesta mundial i de les enquestes d'altres països.

El temps aproximat de resposta de l'enquesta és d'uns 10-15 minuts. Una estona invertida per conèixer possibilitats futures... Des dels organitzadors, també es demana de maximitzar el nombre de respostes,  per la qual cosa pots sumar-te a la difusió de l'enquesta a través dels teus contactes i de les xarxes socials.

Accedeix a l'enquesta.

Revista Retos: enllaç.

Resultats de l'enquesta 2024: enllaç i PDF.
Enquesta-TendenciesFitnes-Valgo.jpeg (223 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.